Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

"Δύο χορωδίες για τον Μάνο" Μεγαλόπολη 23 Ιουνίου 2018 !

Χωροδιακή  Συνάντηση στη Μεγαλόπολη Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 Ώρα 8.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο "Δύο χορωδίες για τον Μάνο"...

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Μεσσηνία: Συνέδριο βιομηχανιών διαχείρισης αποβλήτων και παραγωγής ενέργειας


Σημαντικό γεγονός για την Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και για την χώρα εν γένει,

αποτελεί η διεξαγωγή στην Μεσσηνία διεθνούς συνέδριου της EFPRA
με την συμμετοχή των μεγαλύτερων και ισχυρότερων παγκοσμίως βιομηχανιών 
διαχείρισης αποβλήτων και παραγωγής ενέργειας.


Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου έκανε τιμώντας με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του υπογράμμισε την κεφαλαιώδη και κομβική σημασία που έχουν τέτοιου είδους επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και κινήσεις για την περιφέρεια της Πελοποννήσου και την χώρα, καθώς τέτοιου είδους δράσεις αποτελούν ισχυρό πόλο προσέλκυσης νέων σημαντικών οικονομικών επενδύσεων φιλικών προς το περιβάλλον.

Το συνέδριο διεξάγεται υπό την αιγίδα και ευθύνη της ελληνικής εταιρείας «ΚΑFSIS» και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Φίλιππο Βασιλειάδη.
Με τον αριθμό των συνέδρων να φθάνει στους τριακόσιους, οι οποίοι αποτελούν τους μεγαλύτερους και σημαντικότερούς σε παγκόσμιο επίπεδο θεσμικούς, οικονομικούς και επιχειρηματικούς φορείς, επενδυτικά σχήματα καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη των αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το φετινό συνέδριο έχει τεράστιο περιβαλλοντικό και οικονομικό ενδιαφέρον και σημασία, καθώς στα πλαίσια των εργασιών του συνάφθηκαν BusinessDeals, που ενισχύουν την ελληνική οικονομία.
Παράλληλα ήδη χαράσσονται και λαμβάνονται οι κυριότερες κατευθυντήριες γραμμές και αποφάσεις για την διαχείριση των αποβλήτων προκειμένου η άμεση εφαρμογή αυτών να αποτελέσουν αντικείμενο και μοχλό πράσινης οικονομικής ανάπτυξης και δραστηριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου