Μεγαλόπολη: Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 1η φορά ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ .....

της Γεωργία Δημητρακοπούλου Παρασκευή   24 Μαρτίου 2017 1η φορά ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ .....στη Μεγαλόπολη Ένα γεγονός που μόνο θετικό...

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Ανδρίτσαινα: γυναίκα κινδύνεψε από τσίμπημα οχιάς

Λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε μια ηλικιωμένη ο πολύτιμος χρόνος που έχασε κυνηγώντας το φίδι που την δάγκωσε στον κήπο της στην κοινότητα Βρίνα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, μόνο και μόνο για να μην επαληθευτεί ένας… λαϊκός θρύλος!

Σύμφωνα με αυτόν, αν δεν σκοτώσεις το φίδι, δεν θα βγει ποτέ το δηλητήριο από μέσα σου! Αυτό σκέφτηκε και η 68χρονη που δέχθηκε το δάγκωμα στον δείκτη του δεξιού χεριού της την ώρα που έκοβε λαχανικά και είδε μια οχιά μέσα στα φυτά. Αμέσως βάλθηκε να την κυνηγάει με ένα ξύλο και τελικά κατάφερε να τη σκοτώσει.

Όμως, τα λεπτά περνούσαν επικίνδυνα και, όταν ο σύζυγός της τη μετέφερε στη νοσηλευτική μονάδα Κρεστένων, οι γιατροί φοβήθηκαν τα χειρότερα. Έτσι, έδωσαν εντολή να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ανδρέας Παπανδρέου» στον Πύργο. Αμέσως υποβλήθηκε σε ισχυρή θεραπευτική αγωγή και σε μια σειρά εξετάσεων και παρέμεινε για νοσηλεία, καθώς υπήρχε πιθανότητα για σοβαρές παρενέργειες από το δηλητήριο.
Ωστόσο, φαίνεται πως ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου