Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Κώστας Βλάσης:Στο "αέρα" από 1/6/2018 1.500 εργαζόμενοι στις Λιγνιτικές Μονάδες Φλώρινας και Μεγαλόπολης

Πρόσφατα, η κυβερνητική πλειοψηφία  των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,  παρά τις σφοδρές αντιδράσεις,  ψήφισε την πώληση σε ιδιώτες  των Λιγνιτικών...

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Ανδρίτσαινα: γυναίκα κινδύνεψε από τσίμπημα οχιάς

Λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε μια ηλικιωμένη ο πολύτιμος χρόνος που έχασε κυνηγώντας το φίδι που την δάγκωσε στον κήπο της στην κοινότητα Βρίνα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, μόνο και μόνο για να μην επαληθευτεί ένας… λαϊκός θρύλος!

Σύμφωνα με αυτόν, αν δεν σκοτώσεις το φίδι, δεν θα βγει ποτέ το δηλητήριο από μέσα σου! Αυτό σκέφτηκε και η 68χρονη που δέχθηκε το δάγκωμα στον δείκτη του δεξιού χεριού της την ώρα που έκοβε λαχανικά και είδε μια οχιά μέσα στα φυτά. Αμέσως βάλθηκε να την κυνηγάει με ένα ξύλο και τελικά κατάφερε να τη σκοτώσει.

Όμως, τα λεπτά περνούσαν επικίνδυνα και, όταν ο σύζυγός της τη μετέφερε στη νοσηλευτική μονάδα Κρεστένων, οι γιατροί φοβήθηκαν τα χειρότερα. Έτσι, έδωσαν εντολή να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ανδρέας Παπανδρέου» στον Πύργο. Αμέσως υποβλήθηκε σε ισχυρή θεραπευτική αγωγή και σε μια σειρά εξετάσεων και παρέμεινε για νοσηλεία, καθώς υπήρχε πιθανότητα για σοβαρές παρενέργειες από το δηλητήριο.
Ωστόσο, φαίνεται πως ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου