Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΔΕΗ Πωλείται.... διαβάστε τι ωραία που τα γράφουν !!!!

Μια ακόμα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα  προσέγγιση φίλου μας παραλάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια Διαβάστε την,  αξίζει..... -----...

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Μεγαλόπολη: συνελήφθη 27χρονος για ληστεία σε σπίτι

                                                                       Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση
ληστείας στην Αρκαδία
Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένα άτομο
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Tμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση ληστείας σε βάρος 61χρονης ημεδαπής, που είχε γίνει την 13.9.2014, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και αγνώστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι οι ανωτέρω, την 13.9.2014 το απόγευμα, στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, αφού μπήκαν σε οικία 61χρονης ημεδαπής, με την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού και με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των αγνώστων συνεργών του 27χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου