Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΤΕΡΝΑ - Παλαιόχουνη: απαγορευτικό εργασιών στις μισές εκτάσεις του έργου!!!!

«Ολοκληρωμένη διαχείριση των  απορριμμάτων Πελοποννήσου  με ΣΔΙΤ» στην Αρκαδία: «Έργο» θεμελιωμένο σε απάτες π ου τις ξεπλένουν  ...

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Όχι στην Ισλαμοποίση της Ελλάδος Όχι στην Ισλαμοποίση της Ελλάδος
Άτυπη ομάδα Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών του Μωριά
Προς: Τα μέσα ενημερώσεωςΑξιότιμοι Κύριοι

Η παρακάτω άτυπη ομάδα Πολιτών της Πελοποννήσου, συνέταξε την παρούσα επιστολή και σας την κοινοποιεί, με την παράκληση να δημοσιευθεί στο μέσον που εκπροσωπείτε.

Πρίν από λίγες ημέρες, όλοι οι κάτοικοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρακολουθήσαμε με έκπληξη, από τα μέσα ενημερώσεως, τις κοινές δηλώσεις του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Βίτσα και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Τατούλη, με τις οποίες μας ενημέρωσαν, ότι αποφάσισαν από κοινού (και με το έτσι θέλω), να εγκαταστήσουν άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών Μουσουλμάνων, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου !

Σαν πρώτη αντίδραση αποφασίσαμε να γνωστοποιήσουμε προς κάθε κατεύθυνση και κάθε αρμόδιο τα παρακάτω:

1) Τα Άγια χώματα του Μωριά ( από όπου ξεκίνησε ο απελευθερωτικός αγώνας), είναι ποτισμένα με ποταμούς αίματος, μέσα από τον Τιτάνιο Αγώνα που έδωσαν κατά την Επανάσταση του 1821, οι πρόγονοί μας, με επικεφαλείς τους ηρωϊκούς οπλαρχηγούς της και τον Αρχηστράτηγό της, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Ο Γέρος του Μωριά, ξεκίνησε τον Αγώνα με κυρίαρχο το σύνθημα : " ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ " και για: " ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Τούτο σημαίνει ότι αυτοί που απελευθέρωσαν αυτόν τον τόπο ήταν Έλληνες πιστοί Χριστιανοί.

Αυτό το πιστοποιεί επιπρόσθετα και η περίφημη ρήση του Κολοκοτρώνη, μετά από εκείνη την ιστορική προσευχή του στην Εκκλησία της Παναγίας στο Χρυσοβίτσι, όπου είπε, ότι:

" Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ! "

2) Επειδή ο τιτάνιος εκείνος Αγώνας δώθηκε τότε ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ και για να απελευθερωθεί η Πατρίδα από τους Μουσουλμάνους κατακτητές δυνάστες, οι οποίοι για τεσσερις αιώνες, σφαγίαζαν τον Χριστιανικό Ελληνικό πληθυσμό της, ....εμείς οι σημερινοί κάτοικοι, Έλληνες και Χριστιανοί ορθόδοξοι της Πελοποννήσου, δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε στον Βίτσα και τον Τατούλη, να μας επιβάλουν αυθαίρετα την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας, μέσα σε μία νύχτα !

Δεν τους έχει εξουσιοδοτήσει κανείς γι'αυτό και κατά συνέπειαν μία τέτοια ενέργεια βίαιης αλλοίωσης της Ελληνικής και Χριστιανικής συνοχής του πληθυσμού της περιοχής, στοιχειοθετεί το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

3) Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δεν προσθέτουμε τίποτε άλλο προς το παρόν, παρά υπενθυμίζουμε προς πάντες, μόνον τις ρήσεις του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη το: " ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ ΜΗΔΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΛΟΝ " και το: " ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ "Υ.Γ. Θεωρούμε ότι, τις απόψεις μας, τις συμμερίζεται η πλειοψηφία των εκατοντάδων χιλιάδων λαού της Πελλοποννήσου.

Δηλώνουμε δε από τώρα, μάρτυρες υπερασπίσεως της Πατρίδας ενώπιον του Εθνοδικείου, το οποίο πιστεύουμε ότι θα συγκροτηθεί κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον, για να δικάσει όσους καταπατούν το Σύνταγμα, αυθαιρετούν και αποφασίζουν, ερήμην του Ελληνικού Λαού.

Οι υπογράφοντες:
Αντωνοπούλου Ελένη

Χονδρολέων Ευάγγελος

Λάτσης Γεώργιος

Καλλιγάς Αθανάσιος

Φούτρης Παναγιώτης

ΠαναγάκουΠαναγιώτα

Μανδραπίλιας Νικήτας

Μούσχουρας Γεώργιος

Κεφάλας Παναγιώτης

Αραχωβίτης Ανδρέας

Σκαντζός Νικόλαος

Αλευράς Λυκούργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου