Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΤΕΡΝΑ - Παλαιόχουνη: απαγορευτικό εργασιών στις μισές εκτάσεις του έργου!!!!

«Ολοκληρωμένη διαχείριση των  απορριμμάτων Πελοποννήσου  με ΣΔΙΤ» στην Αρκαδία: «Έργο» θεμελιωμένο σε απάτες π ου τις ξεπλένουν  ...

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Μεγαλόπολη: καταγγελίες και μηνύσεις για τα αδέσποτα


Στην εθελοντική δράση ενός ατόμου και στην συνειδητότητα μιας υπαλλήλου έχουν αφεθεί τα θέματα των αδέσποτων στον Δήμο Μεγαλόπολης.

 Στο παλιό σφαγείο , όπου διαβιώνουν αρκετά ζώα , οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές με τον Δήμο να αδυνατεί να κάνει τα στοιχειώδη για όσο διάστημα τα ζώα παραμένουν εκεί. 
Βρώμικο και μολυσμένο νερό, ακαθαρσίες, ζώα ανεμβολίαστα, αστείρωτα, ζώα να κανιβαλίζονται ή να πεθαίνουν απο ασθένειες αβοήθητα. 
Κατά τα άλλα έχει κάνει ο Δήμος σύμβαση με παράνομο ενδιαίτημα και είναι άγνωστο γιατί πληρώνεται ο ιδιοκτήτης του ενδιαιτήματος αυτού, αφού παρά την σύμβαση έχουν στειρωθεί πέντε μόνο από τα ζώα στο παλιό σφαγείο. 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος δεν απαντά καν στις κλήσεις τόσο τις δικές μας όσο και της τοπικής εθελόντριας. 
Ο Δήμαρχος φαίνεται να έχει την πρόθεση να βοηθήσει αλλά μέχρι στιγμής παραμένει μόνο η πρόθεση. 

Τις τελευταίες ημέρες έχουν βρεθεί νεκρά ζώα μέσα στο " καταφύγιο" από άγνωστη αιτία ,ενώ ίχνη άσπρης σκόνης εντοπίστηκαν μέσα στο παλιό σφαγείο. 
Μετά την επικοινωνία τόσο της Ομοσπονδίας μας όσο και του τοπικού σωματείου με την αστυνομία κατατέθηκε νέα μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά και συγκεκριμένων προσώπων για εγκλεισμό, βασανισμό και θανάτωση ζώων , δείγμα δε από τα νεκρά ζώα ζητήσαμε να υποβληθεί σε τοξικολογική εξέταση. 
Αφημένοι στην τύχη τους οι ελαχιστότατοι εθελοντές ενώ οι εμπλεκόμενες αρχές ουσιαστικά αδιαφορούν.
 Αναρωτιόμαστε , αν επιτέλους θα πράξουν κάτι.

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (50 Σωματεία) και Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου