Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΔΕΗ Πωλείται.... διαβάστε τι ωραία που τα γράφουν !!!!

Μια ακόμα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα  προσέγγιση φίλου μας παραλάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια Διαβάστε την,  αξίζει..... -----...

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Δημοπρατείται δρόμος που θα συνδέει Μεσσηνία – Αρκαδία από τη Φαλαισία


Ένας σημαντικός δρόμος για την οδική σύνδεση της Μεσσηνίας με την Αρκαδία από την πλευρά της Φαλαισίας θα δημοπρατηθεί μετά το Πάσχα.
 

Πρόκειται για το έργο «Ευστάθεια και προστασία πρανών και αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων στην οδό Τουρκολέκα – Καλύβια Μεσσηνίας», προϋπολογισμού 75.000 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι εργολάβοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού από τα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Αρκαδίας στην Τρίπολη, οδός 2ο χλμ. Τρίπολης – Περιθωρίου, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέχρι και τις 5 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη και έως ώρα 2.30 μ.μ.
Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 2713 - 610343, αρμόδια υπάλληλος Κυρίμη Ελένη.
Το έργο θα δημοπρατηθεί στις 10 Μαΐου, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ.
Χρηματοδοτείται από πιστώσεις του ΣΑΕΠ 526 της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.
Σημειώνεται ότι έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο δρόμο Τουρκολέκα- Κάστρο Ωριάς. 
Η εργολαβία ύψους 500 χιλιάδων ευρώ αφορούσε στη διαπλάτυνση υπάρχοντος δρόμου και στην ασφαλτόστρωσή του και πλέον είναι έτοιμος προς χρήση.
Όταν ολοκληρωθεί και το τμήμα που δημοπρατείται τώρα, η σύνδεση Αρκαδίας - Μεσσηνίας θα είναι ευκολότερη και θα μπορεί γενικότερα να αναπτυχθεί η περιοχή και τουριστικά.
Πηγή:  http://www.tharrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου