Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΑΔΜΗΕ: 200 εκατομμύρια για αναβάθμιση του δικτύου στη Μεγαλόπολη

Επενδύσεις άνω των 2,1 δισ. ευρώ  για την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων και της Κρήτης περιλαμβάνει  το πρόγραμμα του ΑΔΜΗΕ,  μ...

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΡΣΕΝΗ


Η Τρίπολη θρηνεί. 
Η Τρίπολη πενθεί για το χαμό ενός Επίτιμου Δημότη της. Ο Γεράσιμος Αρσένης έφυγε απ’ τη ζωή, αφήνοντας όμως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, την πολιτική του πορεία και την πολυετή προσφορά του, στη χώρα, αλλά και στην πόλη μας.

Η Τρίπολη του οφείλει, την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, αλλά και ολόκληρη η Πελοπόννησος. Με τη δική του υπογραφή, αποκαταστάθηκε ένα τεράστιο κενό που υπήρχε, σε θέμα εκπαιδευτικών δομών.
Ο Θεός να τον Αναπαύσει, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και να αποτελέσει λαμπρό παράδειγμα προσφοράς και ταπεινότητας, στη σημερινή Ελλάδα.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Εκ του Γραφείου τύπου
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
--------------------------------------------------------Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τον Γεράσιμο Αρσένη

«Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του πρώην Υπουργού κ. Γεράσιμου Αρσένη, ο οποίος υπήρξε διακρίθηκε για τη συνεπή πολιτική του πορεία, αλλά και υπήρξε ένας από τους σημαντικούς παράγοντες για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ο Γεράσιμος Αρσένης ξεχώρισε για την προσφορά του και το ήθος που επέδειξε σε όλες τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του»

Πέτρος Τατούλης
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου