Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης σχετικά με διοργάνωση"Λευκής Νύχτας"



Με αφορμή τις διάφορες συζητήσεις και ανακοινώσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το θέμα της διοργάνωσης «Λευκής Νύχτας» στην Τρίπολη, θα θέλαμε ως Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης και άμεσα ενδιαφερόμενος για αυτήν την πρωτοβουλία, να αποσαφηνίσουμε τα όσα έχουν συζητηθεί πρόσφατα με όλους τους φορείς της πόλης μας. 

Στις συναντήσεις και συζητήσεις που έγιναν τόσο εντός των οργάνων του κάθε φορέα χωριστά (Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης, ΟΕΒΕΑ, Επιμελητήριο Αρκαδίας, Επαγγελματικά Σωματεία Εστιατόρων και Ζαχαροπλαστών), όσο και σε κοινές συναντήσεις μας, εκδηλώθηκε το σαφές ενδιαφέρον όλων για τη διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης στην πόλη μας. 
Από όλους επισημάνθηκε, όμως, ο αποφασιστικός ρόλος που πρέπει να έχουν στη διοργάνωση αυτή ο Δήμος Τρίπολης και πολιτιστικοί και άλλοι φορείς της πόλης.

Στην τελευταία συνάντηση των επαγγελματικών φορέων επιβεβαιώθηκε η πρόθεση και η στήριξή τους σε μια τέτοια πρωτοβουλία και συμφωνήθηκε να γίνει άμεσα συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δ. Παυλή, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και να προχωρήσουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι, για να έχει ένα τέτοιο εγχείρημα επιτυχία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση η συναπόφαση και συνεργασία του Δήμου Τρίπολης, των επαγγελματικών και πολιτιστικών φορέων και όλων των ενεργών πολιτών της πόλης μας.



Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου