ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.....

Δήμος Μεγαλόπολης και ΣΔΙΤ σκουπιδιών: πως από το ΟΧΙ του 2014 πήγε στο ΝΑΙ του 2017 (έγγραφα)

Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν στην (τοπική) ιστορία, για να θυμούνται οι τωρινοί και να μαθαίνουν οι επόμενοι... Η υπόθεση με τη ΣΔΙΤ...

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Διασυλλογικός Αγώνας Ποδηλασίας “BIORACER CUP” στο Δυρράχι ΑρκαδίαςΤο Σαββατο 09/04/2016 θα διεξαχθεί στο Δυρράχι Μεγαλόπολης διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας «BIORACER CUP», από τον Μεσσηνιακό Γ.Σ. σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο Δυρραχίου υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαλόπολης και την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. 

Αναλυτικά η διαδρομή έχει ως εξής:
Αφετηρία στο Δυρράχι Μεγαλόπολης στις 14:20.
Διαδρομή από Δυρράχι προς Λεοντάρι περνώντας από τις Τ.Κ. Γιαννέοι, Καμάρα, Καμποχώρι, Ποταμία, Λεοντάρι και συνέχεια προς Μεγαλόπολη από την παλιά εθνική οδό.
Είσοδο στην Μεγαλόπολη από τον περιφερειακό δρόμο της πόλης μας και διασχίζοντας τον κεντρικό δρόμο της οδού Παπαναστασίου μέχρι το ύψος της κεντρικής πλατείας όπου οι ποδηλάτες θα κατευθυνθούν στην Λ.Ζέρβα  προς Καλαμάτα (ώρα άφιξης στην Μεγαλόπολη στις 14:45).


Από Μεγαλόπολη προς Καλαμάτα η διαδρομή θα είναι από την παλιά εθνική οδό περνώντας από τις Τ.Κ. Παραδεισίων και Δερβενίου φθάνοντας στην Θουρία όπου θα κατευθυνθούν αριστερά προς Πολιανή  και θα τερματίσουν στην Τ.Κ. Δυρραχίου (ώρα άφιξης στο Δυρράχι στις 17:15).

Παρακαλούμε όπως στηρίξετε με την παρουσία σας την προσπάθεια των αθλητών και των συνδιοργανωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου