Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Μεγαλόπολη: πόσο μειώνεται η τιμή του ρεύματος. Δείτε πληροφορίες

Ενημερωτικό για μέτρα στήριξης λιγνιτικών περιοχών  Έκπτωση που προσεγγίσει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειον...

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Παράσταση Καραγκιόζη στη Μεγαλόπολη, Σάββατο 6 το απόγευμα!


Ο Μέγας Αλέξανδρος και το Θεριό

Το παιδικό θέατρο  ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ  παρουσιάζει
Μια  ξεκαρδιστική παράσταση
για μικρούς και μεγάλους!!!
Με  θεατρικά  σκετς και Καραγκιόζη

Για  παιδιά  από  2  έως  ....102  ετών!!!
Στη  Μεγαλόπολη Σάββατο  9  Απριλίου
στο  Πνευματικό  Κέντρο  ώρα  6  το  απόγευμα

1 σχόλιο:

  1. Είχα πάρα πολύ καιρό να δω μια τόσο ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΗ παιδική παράσταση με τόσο φτωχά σκηνικά, τραγικούς μονολόγους, μηδενική αλληλεπίδραση με το παιδικό κοινό και απαράδεκτα έως ύποπτα αστεία του τύπου: να βγάζει ένας εβδομηντάρης παππούς σουτιέν απ το καπέλο, να λέει στα παιδιά να ψάξουν στα βρακάκια τους να βρουν μαντήλια, να λέει ότι το ΟΧΙ του '40 το είπαμε στους Γερμανούς, να βάζει χωνί μπροστά στο παιδί σαν να φαίνεται ότι ουρεί και πάρα πολλά άστοχα, άτεχνα, αποτυχημένα και κακοπαιγμένα αστεία. Ελπίζω να μην ξαναπαίξουν στην πόλη όχι μόνο παιδική παράσταση αλλά ούτε ζωγραφιστούς να τους ξαναδούμε.
    Η Αθήνα απέχει μόνο 2 ώρες και υπάρχουν θεατρικές ομάδες με καταπληκτικά πρότυπα και πρωτότυπα έργα. Ας σταματήσουν πια οι αρπαχτές από κάτι σαν ηθοποιούς και περισσότερο σαν πρώην τσέλιγκες. Αλλωστε και η πόλη μας διαθέτει πολύ καλό θεατρικό δυναμικό. Ας το κοιτάξει επιτέλους και ο Δήμος και ας μην παραχωρεί στον κάθε τυχάρπαστο το δικαίωμα να βασανίζει τα μάτια μας και τα αυτιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή