Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

3 νέα έργα υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου


Νέα έργα υπέγραψε την Τρίτη 26 Απριλίου 2016 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Πρόκειται για τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Ευστάθεια και προστασία πρανών και αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων στην Επ. Οδό Δημητσάνας – Ζάτουνα, Δημητσάνας – Στεμνίτσα – Ελληνικό και Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου ύψος Καμενίτσας» στο Δήμο Γορτυνίας, 
την προγραμματική σύμβαση με Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως για το έργο «Συντήρηση – επισκευή – ανακαίνιση εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου Μονής Μακρυσίου» 
και 
τη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή δεξαμενών και δικτύων πολλαπλών χρήσεων στις περιοχές Γαλατά, Λουτρό, Χαλκί» στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.


4 σχόλια:

  1. Τις παιδικές χαρές της πόλης που έχουν τα μαύρα τους τα χάλια δε κοιτάνε να τις φτιάξουν!!! Έχουν κοτσάρει μια ταμπέλα ότι απαγορεύεται η είσοδος κ όλα κομπλέ!! Καλοκαίρι έρχεται κύριοι, τα παιδιά θέλουν να πάνε να κάνουν κούνια κ τσουλήθρα, να πάνε να παίξουν! Έλεος πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως να μη γνωρίζετε κυρία Mikeli ότι ο Δήμος έχει σχεδιάσει την αναβάθμιση των Παιδικών Χαρών της πόλης και των χωρών, μέσα από έργο που έχει εντάξει στο φετινό πρόγραμμά του. Το έργο θα έχει προϋπολογισμό 300.000€, από πιστώσεις που έχουν εξασφαλισθεί με ενέργειες του πρώην Υπουργού και Βουλευτή κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.
      Θα πρέπει να έχουμε λίγη υπομονή και σε λίγο τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς!
      Για περισσότερη ενημέρωση μπορείτε να δείτε σχετικά την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια (ΑΔΑ:ΩΣΝ8ΩΛ8-ΗΑΞ).

      Διαγραφή
    2. καλή μπάζα οι 300.000€ από πιστώσεις που έχουν εξασφαλισθεί με ενέργειες του πρώην Υπουργού και Βουλευτή κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

      Διαγραφή
    3. Μην κοροϊδεύετε άλλο τον κόσμο και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά. Ντροπή σας. Πάνω από ένα χρόνο τώρα οι παιδικές χαρές στην πόλη και στα χωριά είναι με την ταμπέλα ότι απαγορεύεται η χρήση τους. ΑΧΡΗΣΤΟΙ είστε και ΑΝΙΚΑΝΟΙ, χωρίς τσίπα και μπέσα. ΑΙΣΧΟΣ.

      Διαγραφή