Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Οιχαλίας: " Οργή για τις προσλήψεις που προκήρυξε η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή"

Ο Δήμος Οιχαλίας με ανακοίνωσή του εκφράζει «την έντονη αντίθεση - αγανάκτηση αλλά και την οργή μας για την επιχειρούμενη εγκατάσταση εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στον δήμο μας», σημειώνοντας πως «με λύπη και αγανάκτηση διαβάσαμε στον Τύπο προκήρυξη της εταιρείας "ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή" για την πρόσληψη προσωπικού για τις μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων στους Νομούς Αρκαδίας, Αργολίδος, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας».
Στην ανακοίνωση γίνεται μεταξύ άλλων αναφορά στην περιβαλλοντική επιβάρυνση που ήδη δέχεται η περιοχή λόγω της ΒΙΠΕ και καταλήγει ως εξής:
 «Θέλουμε όμως να πιστεύουμε ότι τελικά θα πρυτανεύσει σύνεση και λογική ως προς την επαπειλούμενη εγκατάσταση του σκουπιδοεργοστασίου, που επιχειρείται να γίνει κόντρα στο λαϊκό αίσθημα, υπενθυμίζοντας τη λαϊκή ρήση "Φωνή λαού, οργή Θεού"».

3 σχόλια:

  1. Διαβάζω και φρίτω ο δήμαρχος οιχαλίας δεν ανέχεται ούτε προκήρυξη προσλήψεων από ΤΕΡΝΑ και τα χώνει χοντρά
    Ο δήμαρχος μεγαλόπολης συνεχίζει να χαριεντίζεται θεσμικά και να χαιδεύται γενικά και πέρα βρέχει
    και που έρχονται τα σκουπίδια σιγά μην μιλήσει ο δήμαρχος και οι άλλοι 2-3(παλιο)δήμαρχοι αλλά αυτοί τώρα έχουν τα δικαστήρια να ασχοληθούν
    άσε τον οιχαλίας να ασχολείται η μεγαλόπολη έχει την ιερή της αποστολή
    ο σώσον ευατόν σωθήτω από τας φυλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια αίσχη και γελοιότητες μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Η ΤΕΡΝΑ χωρίς να έχει λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις και υπογραφές από τα αρμόδια υπουργεία (κοινώς το πράσινο φως) και χωρίς να έχει καταλήξει και διευθετηθεί το κρίσιμο θέμα χωροταξίας των εγκαταστάσεών της βγάζει μια τζούφια και ασαφή ανακοίνωση για προσλήψεις κοροϊδεύοντας στην ουσία τον κόσμο αφού ο μόνος λόγος που βγήκε αυτή η ανακοίνωση είναι καθαρά για παιχνίδια μικροπολιτικής και εκβιασμό της πολιτείας, κάτι φυσικά που δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει μια ιδιωτική εταιρία.
    Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;
    Η επίμαχη ανακοίνωση βγήκε ημέρα Σάββατο και μόλις μια ημέρα μετά το ψήφισμα που εξέδωσαν Δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου με το οποίο απορρίπτουν την λύση ΣΔΙΤ και ζητούν να αναλάβουν οι ίδιοι την διαχείριση των απορριμμάτων των Δήμων τους. Αυτό τα λέει όλα.

    http://www.eleftheriaonline.gr/pdf/terna2016.pdf

    Εγώ έχω να συμπληρώσω πως δεν υπάρχει λόγος να στείλει κάποιος βιογραφικό – προσωπικά στοιχεία σε αμφίβολες διευθύνσεις, δεύτερον δεν έχει νόημα να στέλνεις βιογραφικά για κάτι το οποίο δεν ξέρει κανένας εάν τελικά θα υλοποιηθεί και τρίτον όσα βιογραφικά και να στείλετε οι όποιες θέσεις εργασίας για το συγκεκριμένο έργο, εάν προχωρήσει, θα είναι καπαρωμένες για τα βύσματα του Τατούλη και των σφουγγοκωλάριων (π.χ Δημάρχων και δημοτικών συμβούλων κ.α) που τον πλαισιώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια απορία ρε παιδιά: όσο κι αν έψαξα, δε βρήκα πουθενά να υπάρχει η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. Εννοώ, δε βρήκα να έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως σχετικό ΦΕΚ σύστασής της, όπως γίνεται με όλες τις ανώνυμες εταιρείες. Επίσης, δε βρήκα να αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αυτή η εταιρεία, ούτε ποίο είναι το Δ.Σ. της και τα λοιπά... Μπορεί κάποιος να μου πεί εάν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αυτή η εταιρεία, για να υπάρχει λόγος, τέλος πάντων, να κάνω αίτηση; Μήπως τελικά είναι μούφα αυτή η ιστορία; Γιατί δεν υπάρχει στην προκήρυξη και κανά τηλέφωνο, να με ενημερώσει κανένας χριστιανός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή