Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Επιχειρηματικό - Οικονομικό Δελτίο


Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Επιδότηση συμμετοχής μελών Επιμελητηρίου Αρκαδίας σε εκθέσεις εσωτερικού για το έτος 2016
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2016.
Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr, (Σημαντικά, Εκθέσεις) θα δείτε αναλυτικά όλες τις εκθέσεις που μπορείτε να συμμετέχετε καθώς και τους όρους συμμετοχής.

Διεθνής Έκθεση τροφίμων και ποτών THAIFEX

Tο Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του για τη Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών THAIFEX που θα πραγματοποιηθεί στη Μπανγκόκ μεταξύ 25-29 Μάιου 2016.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Ν.Α. Ασίας και σημαντική ευκαιρία για τις Ελληνικές επιχειρήσεις για την έναρξη ή την υποβοήθηση των συνεργασιών τους στην αγορά της Ν.Α. Ασίας όπως επισημαίνει με σχετικό έγγραφό της η Πρεσβεία μας στη Μπανγκόκ.
Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr, (Εκθέσεις) θα δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για την εν λόγω έκθεση.

Σεμινάριο για τις εξαγωγές

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15.30 έως 18.00 πραγματοποιείται σεμινάριο εξαγωγών με τίτλο: "Εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην Κίνα: Προκλήσεις, δυσκολίες, ασφαλείς δρόμοι και προοπτικές". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό στο πλαίσιο της Έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr, θα δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για το σεμινάριο.

Ανακοινώσεις ΟΑΕΕ: Εφαρμογή ηλεκτρονικής αίτησης – Αναβολή Εφαρμογής νέου επιτοκίου αποπληρωμής

  • Εφαρμογή ηλεκτρονικής αίτησης
Ο ΟΑΕΕ, στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλει για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, πρόκειται να καθιερώσει εντός Φεβρουαρίου 2016 την εφαρμογή «Ηλεκτρονική Αίτηση» που θα καλύπτει τις περισσότερες και συνηθέστερες διοικητικές διαδικασίες. Η προαναφερθείσα εφαρμογή, στην πλήρη λειτουργία της, θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να εξυπηρετούνται ταχύτερα και θα διευκολύνει το έργο των υπαλλήλων.
  • Αναβολή Εφαρμογής νέου επιτοκίου αποπληρωμής
Η προγραμματισμένη για την 1.2.2016 εφαρμογή του νέου επιτοκίου αποπληρωμής στις δόσεις ρύθμισης Ν.4321/2015 (100 δόσεις) αναβάλλεται.
Η αναβολή κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να ολοκληρωθεί μηχανογραφικά η αναπροσαρμογή των δόσεων και να γίνουν οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι.
Οι δόσεις της 1.2.2016 ( Ιανουαρίου και τυχόν καθυστερούμενη) θα καταβληθούν με το ισχύον επιτόκιο, χωρίς την αναπροσαρμογή.
Για την ακριβή ημερομηνία εφαρμογής του επιτοκίου θα υπάρξει νέα ενημέρωση.
  • Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων 
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες αποφάσισε την επιδότηση της συμμετοχής των άμεσα ενδιαφερομένων, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Το κόστος συμμετοχής είναι 3.300€ από 3.900€ που ήταν αρχικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου