Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Δήμος Μεγαλόπολης: Ξεκινούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο Δήμος Μεγαλόπολης γνωστοποιεί ότι ξεκινάει το έργο «Εφαρμογή της μελέτης Οργάνωση κυκλοφορίας και στάθμευσης πόλης της Μεγαλόπολης», με εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Η έναρξη των εργασιών θα γίνει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 στα τμήματα των οδών που συμπεριλαμβάνονται στην σχετική μελέτη από το ύψος του Γυμνασίου μέχρι την Εθνική Τράπεζα.

Αναλυτικά, τα τμήματα που θα πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις:
· Αρχαίου Θεάτρου (Παπαναστασίου – Λυκόρτα) 
· Λεωνίδα Ζέρβα (Παπαναστασίου – Αυγερινού) 
· Παπαναστασίου (Αρχαίου Θεάτρου – Αγ. Αθανασίου)
Ο Δήμος ζητάει την κατανόηση των πολιτών και την συμμόρφωση και πιστή τήρηση από τους χρήστες των οδών στις οποίες υλοποιούνται εργασίες, της εργοταξιακής σήμανσης και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Το έργο είναι βαρύνουσας σημασίας και θα βελτιώσει την καθημερινότητα όλων μας.

Για τον Δήμο
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων
Παναγιώτης Βλασόγιαννης

2 σχόλια:

  1. Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ.ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ? Ο ΔΗΜΟΣ?ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?ΜΗΝ ΠΕΡΗΜΕΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΗΦΕΡΕΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ? ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ 19-12-2013. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ;;;;;

      Διαγραφή