Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Ούτε 1 ούτε 2... 20 εκπομπές στο ΝΕΟ πρόγραμμα του ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ fm 103,1 !!!!

Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε το ΝΕΟ  και πραγματικά πλούσιο πρόγραμμα στο ραδιόφωνο του  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ fm 103,1 20  εκπομπές !!!!!...

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Αθλητικός Όμιλος Μεγαλόπολης: Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους γονείς και δεσμεύεται να φροντίσει για τους μικρούς αθλητές


Η νέα προπονητική – αγωνιστική περίοδος του “A.O.M.”, ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου, με τους μικρούς αθλητές ηλικίας από 3 έως 12 ετών, που απαρτίζουν τα τμήματα ακαδημιών του Συλλόγου μας. 

Την επιμέλεια της εκγύμνασης των αθλητών των τμημάτων αυτών, για δεύτερη συνεχή περίοδο έχει αναλάβει η προπονήτρια κα ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Τόνια, με άριστα αποτελέσματα, αφού οι μικροί μας αθλητές ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας.

Για το αγωνιστικό τμήμα στίβου ο Σύλλογος ήλθε σε συμφωνία με τον κο ΖΟΡΜΠΑΛΑ Παναγιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει το αγώνισμα του “άλματος επί κοντώ” και με την κα ΤΣΙΑΛΑ Παναγιώτα, η οποία αναλαμβάνει την προπόνηση των αθλητών των υπόλοιπων αγωνισμάτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συμπολίτες μας γονείς, που και αυτή την περίοδο, συνεχίζουν να εμπιστεύονται τον “A.O.M.” και δεσμεύεται να φροντίσει ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο για τους αθλητές και την πόλη μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου