Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Δήμος Μεγαλόπολης και Περιφέρεια μέτοχοι στην Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου- Αποφάσεις εξπρές.....

Περιφερειακή Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου Ένα νέο "έργο" που εξελίσσεται  με  γοργούς ρυθμούς.... Έσπευσε η Περιφέρεια...

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Αθλητικός Όμιλος Μεγαλόπολης: Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους γονείς και δεσμεύεται να φροντίσει για τους μικρούς αθλητές


Η νέα προπονητική – αγωνιστική περίοδος του “A.O.M.”, ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου, με τους μικρούς αθλητές ηλικίας από 3 έως 12 ετών, που απαρτίζουν τα τμήματα ακαδημιών του Συλλόγου μας. 

Την επιμέλεια της εκγύμνασης των αθλητών των τμημάτων αυτών, για δεύτερη συνεχή περίοδο έχει αναλάβει η προπονήτρια κα ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Τόνια, με άριστα αποτελέσματα, αφού οι μικροί μας αθλητές ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας.

Για το αγωνιστικό τμήμα στίβου ο Σύλλογος ήλθε σε συμφωνία με τον κο ΖΟΡΜΠΑΛΑ Παναγιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει το αγώνισμα του “άλματος επί κοντώ” και με την κα ΤΣΙΑΛΑ Παναγιώτα, η οποία αναλαμβάνει την προπόνηση των αθλητών των υπόλοιπων αγωνισμάτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συμπολίτες μας γονείς, που και αυτή την περίοδο, συνεχίζουν να εμπιστεύονται τον “A.O.M.” και δεσμεύεται να φροντίσει ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο για τους αθλητές και την πόλη μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου