Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Χρυσή Αυγή: Ο Πέτρος Κορμικιάρης δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα - Δεν ηγέρθησαν οι βουλευτές του κόμματος στην ορκωμοσία...

Δεν εγέρθησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην ορκωμοσία των αθέων και των ισλαμιστών

Νέα ήθη φέρνει στη βουλή το νεο-μνημονιακό καθεστώς Σύριζα - ΝΔ με τον νεοδημοκράτη προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη να απαιτεί από τους βουλευτές να εγερθούν κατά τον πολιτικό όρκο και τον όρκο στο κοράνι!

Τελικώς, μόνον οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου αρνήθηκαν να εγερθούν κατά τον ορκωμοσία των αθέων και των ισλαμιστών βουλευτών.



Επρόκειτο για μία συμβολική κίνηση αντίδρασης στην προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδος σε πολυπολιτισμικό και άθεο κράτος.

Ας σημειωθεί ότι όλοι οι βουλευτές στάθηκαν... κλαρίνο στο κοράνι, ενώ πολλοί αρχικά δεν εγέρθηκαν για τον θρησκευτικό όρκο, που ζήτησαν οι μπολσεβίκοι καπιταλιστές του Περισσού και τίμησαν σχεδόν όλοι οι συριζαίοι.

Μετά από την παρέμβαση Κακλαμάνη, που παραλίγο να φωνάξει "εγέρθητι" εντός κοινοβουλίου, σηκώθηκαν όλοι σαν καλά παιδάκια και τίμησαν την άθεη κυβέρνηση του Τσίπρα και των συνοδοιπόρων του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-egerthhkan-oi-bouleutes-ths-chrushs-aughs-sthn-orkwmosia-twn-athewn-kai#ixzz3nUy7K9M1

-------------------------------------

Απάντηση σε παραπλανητικά δημοσιεύματα αναφορικά με υπάλληλο της Γ.Γ. Ενημέρωσης

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα Μέσα η είδηση για έναν υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο οποίος προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα με προσβλητικές αναρτήσεις.

Ο εν λόγω υπάλληλος, Πέτρος Κορμικιάρης ουδεμία υπαλληλική ή άλλη σχέση έχει με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.



Επιπροσθέτως, ο ίδιος στο βιογραφικό του επισημαίνει ότι διορίστηκε το 1991 επί κυβέρνησης Μητσοτάκη και όλες οι διασυνδέσεις του είναι στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Παραθέτουμε από το προφίλ του φωτογραφία από την ομιλία του στην ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας και την βράβευσή του από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αβέρωφ παρουσία του τότε προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Βασίλη Μιχαλολιάκου.



Επαναλαμβάνουμε ότι το εν λόγω άτομο, εναντίον του οποίου ήδη έχει κινηθεί διαδικασία παραπομπής ουδεμία σχέση έχει με την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-se-paraplanhtika-dhmosieumata#ixzz3nQH0EOLc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου