Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Ούτε 1 ούτε 2... 20 εκπομπές στο ΝΕΟ πρόγραμμα του ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ fm 103,1 !!!!

Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε το ΝΕΟ  και πραγματικά πλούσιο πρόγραμμα στο ραδιόφωνο του  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ fm 103,1 20  εκπομπές !!!!!...

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Ζητούν… 93.500 ευρώ για νερό από νεκροταφείο! (φωτο)


Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ρέθυμνο, όταν έλαβε λογαριασμό νερού με πληρωτέο ποσό 93.478 ευρώ!!!

Ο υπερφουσκωμένος λογαριασμός αφορά στο ενοριακό νεκροταφείο του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ σύμφωνα με το τοπικό rethemnosnews.gr είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Σύμφωνα με τον εφημέριο του ναού, πατέρα Δημοσθένη, είναι ο πρώτος λογαριασμός νερού, στα χρόνια λειτουργίας του νεκροταφείου, που του αποστέλλεται. 
«Εδώ και πολλά χρόνια έχει μπει το ρολόι του νερού στο νεκροταφείο και όλοι οι δήμαρχοι που πέρασαν, μέχρι σήμερα, ποτέ δε μας ζήτησαν χρήματα. Ποτέ πριν δεν είχε έρθει λογαριασμός εδώ. Και ήρθε ο σημερινός δήμος και ζητάει 93 χιλιάδες ευρώ. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε και πληρώσουμε ένα τέτοιο ποσόν. Εμείς δεν εισπράττουμε εισφορές όπως το Δημοτικό Νεκροταφείο. Δεν έχει έσοδα η ενορία από το νεκροταφείο, αντιθέτως έχει έξοδα, όπως για παράδειγμα την καθαριότητά του χώρου. Εμείς δε ζητάμε χρήματα όταν κάποιος ενταφιάζεται εδώ. Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο» ανέφερε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου