Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Συμβάντα Πελ/σου από 5.10.2015 έως 6.10.2015

Βρέθηκε και κατασχέθηκε πάνω από 
μισό κιλό κάνναβης στη Μεσσηνία 

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Επιπλέον κατασχέθηκαν, πιστόλι φωτοβολίδων, ζυγαριές ακριβείας και μαχαίρια

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, βρέθηκε σε ελαιοτριβείο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου – Νέστωρος Μεσσηνίας, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -582,9- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας (1) 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα και ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, χθες (5.10.2015) το μεσημέρι, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, σε ελαιοτριβείο που διατηρεί ο 48χρονος, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου – Νέστωρος Μεσσηνίας, 

όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
· -582,9- γραμμάρια κάνναβης. 
· Πιστόλι φωτοβολίδων. 
· Δύο (2) ζυγαριές ακριβείας. 
· Δύο (2) μαχαίρια.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 48χρονου.

--------------------------

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 17.00 ώρα της 5.10.2015 έως 09.00 ώρα της 6.10.2015


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (5.10.2015) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) 43χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρωσίας, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσε από τσάντα ημεδαπής χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ληστείας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ληστείας, η οποία έγινε χθες (5.10.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Κόρινθο Κορινθίας, όταν τέσσερις (4) άγνωστοι δράστες, αφού αρχικά μπήκαν σε οικία, στην οποία βρισκόταν ζεύγος ημεδαπών με τα ανήλικα τέκνα τους, καθώς και ένας (1) 52χρονος ημεδαπός, τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και ερεύνησαν το εσωτερικό της οικίας, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, χθες (5.10.2015) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου – Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας (1) 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή και ένα (1) άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθησαν, χθες (5.10.2015) το απόγευμα, στο Διμηνιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 30 και 32 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα έκοψαν και αφαίρεσαν από αγρόκτημα ημεδαπού, τμήματα ελαιοδέντρων, τα οποία όπως προέκυψε, παρέδιδαν σε 29χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος και συνελήφθη στο Κιάτο Κορινθίας. Μέρος της αφαιρεθείσας ποσότητας ξυλείας, βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

------------------------

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 09.00 ώρα της 5.10.2015 έως 17.00 ώρα της 5.10.2015



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, σήμερα (5.10.2015) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε παρακείμενο χώρο αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,8 έως 2,4 μέτρα, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για αρπαγή τσάντας
Συνελήφθη, χθες (4.10.2015) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα, κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου