Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου: Η πολιτική κριτική εναντίον Παναγιωτόπουλου είναι εκτός πραγματικότητας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ

Απάντηση στην Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων 

Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας 

Με αφορμή δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας, στο οποίο ασκείται έντονη κριτική στον ασκούντα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου κ. Δ. Παναγιωτόπουλο, ότι, με έγγραφό του, μέμφεται τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, για την πολιτική του απόφαση να μη διευκολύνει εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, τόσο στην πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Δήμου, όσο και στους δημοτικούς χώρους εκδηλώσεων, ενημερώνουμε ότι:

1.Ουδέποτε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απαγόρευσε στον Δήμαρχο Πατρέων να εφαρμόσει την όποια πολιτική του απόφαση. 
2.Ουδέποτε ήρθε σε γνώση μας, για έλεγχο νομιμότητας, απόφαση συλλογικού οργάνου του Δήμου Πατρέων, σχετική με τη συγκεκριμένη πολιτική απόφαση του Δημάρχου κ. Κώστα Πελετίδη. 
3.Οι αρμοδιότητες των Α.Δ., ως προς τον έλεγχο νομιμότητας των αποφάσεων των οργάνων της Αυτοδιοίκησης, περιορίζονται ΜΟΝΟ στην καθαρά νομική τους υπόσταση και καμιά σχέση δεν έχουν με τη χάραξη πολιτικής.

Ως εκ τούτου, η πολιτική κριτική που ασκείται προς το πρόσωπο του κ. Παναγιωτόπουλου, εκ μέρους της Ομοσπονδίας, ότι δήθεν «είναι όψιμος σύμμαχος της Χρυσής Αυγής», είναι εκτός πραγματικότητας και αυτό έπρεπε να το γνωρίζουν πολύ καλά, ως συνάδελφοι, οι συντάξαντες το προαναφερόμενο δελτίο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου