Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Κώστας Μιχόπουλος: Οι προγραμματικές δεσμεύσεις μας για το Αρχαίο Θέατρο και τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής μας

Διαβάσαμε την ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων ότι το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης θα κλείσει για εργασίες στις κερκίδες.
Μα ένα θέατρο για να κλείσει πρέπει να είναι ανοιχτό και το Αρχαίο Θέατρο της Μεγαλόπολης δεν ήταν ποτέ ανοικτό τα τελευταία χρόνια.

Για να λέμε ότι είναι ανοιχτό ένα Αρχαίο Θέατρο θα πρέπει να είναι ένα επισκέψιμο μνημείο.
Να υπάρχει πρόγραμμα, φύλακας και ξεναγός. Να γίνονται εκδηλώσεις μέσα στο θέατρο και όχι στο χώρο του πάρκινγκ.
Εγώ και οι συνεργάτες έχουμε ήδη δεσμευθεί μέσα από το πρόγραμμα μας, ότι θα δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου, στην προβολή και την ανάδειξη του ώστε να προσελκύσουμε επισκέπτες. Επίσης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Αρχαίου Θεάτρου θα κάνουμε την ανασύσταση του Φεστιβάλ Μεγαλοπόλεως, με πλήθος εκδηλώσεων μέσα στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου.

Στο πρόγραμμα μας θα βρείτε αναλυτικά όλες τις προτάσεις - δεσμεύσεις μας για το Αρχαίο Θέατρο και τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής μας.
Ζητάμε την ψήφο σας γιατί γνωρίζουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου Μεγαλόπολης και έχουμε συγκεκριμένες λύσεις, προτάσεις, δεσμεύσεις για τον Δήμο Μεγαλόπολης, κάνοντας μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου