Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Ελένη Τσακοπούλου: Η πρώτη γυναίκα υποψήφια κυβερνήτης της Καλιφόρνιας κατάγεται από την Αρκαδία!

Στην έπαυλη του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, ο πατέρας της, Άγγελος Τσακόπουλος, εργαζόταν κάποτε ως σερβιτόρος.
Είχε φύγει έφηβος από το χωριό του, τις Ρίζες Αρκαδίας, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον στις Ηνωμένες Πολιτείες, και είχε ξεκινήσει δουλεύοντας ως εργάτης σε φάρμες.

Ως σερβιτόρος εργαζόταν και στο εστιατόριο Del Prado, στο Σακραμέντο, όταν η νεαρή τότε Ελέιν από την Ουάσιγκτον βρέθηκε εκεί για φαγητό σε ένα ταξίδι με την οικογένειά της. Σχεδόν κεραυνοβόλα ερωτεύτηκε τον γοητευτικό Έλληνα.
Έτσι ξεκίνησαν τη δική τους οικογένεια, αλλά και τη δική τους αυτοκρατορία, καθώς ο Άγγελος Τσακόπουλος δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες real estate στην Καλιφόρνια, την ΑΚΤ Development, και συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους Έλληνες της Αμερικής.

Ποια είναι η Ελένη Κουναλάκη-Τσακοπούλου
Ένα από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, η Ελένη Κουναλάκη -Τσακοπούλου είναι η σημερινή αντικυβερνήτης της Πολιτείας. Γιορτάζει το Πάσχα ελληνικά με κόκκινα αυγά και τσουρέκια, παίζει με την μπάλα μπάσκετ των Sacramento Kings, φωτογραφίζεται με τη στενή της φίλη Κάμαλα Χάρις και, παράλληλα, βάζει πλώρη για το επόμενο πολιτικό της βήμα, καθώς πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι είναι η πρώτη γυναίκα υποψήφια κυβερνήτης στην Πολιτεία

Δείτε λεπτομέρειες στο i-efimerida


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου