Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 2023: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΟΛΩΝ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 2023:
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΟΛΩΝ


Συνεχίζεται σήμερα και αύριο Πέμπτη, 9 Μαρτίου και Παρασκευή, 10 Μαρτίου καθώς και την επόμενη εβδομάδα: Δευτέρα, 13 Μαρτίου έως και Παρασκευή, 17 Μαρτίου, η επιστροφή των στολών που είχαν δοθεί δωρεάν στους καρναβαλιστές.
Οι επιστροφές γίνονται καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή, στον ίδιο χώρο που δόθηκαν, δηλαδή, του πρώην Κτηματολογικού Γραφείου, τις ώρες από 10:30 π.μ. μέχρι τις 5:30 μ.μ.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήδη μας επέστρεψαν τις στολές και μάλιστα καθαρές με τις κρεμάστρες τους και έτοιμες για το επόμενο Καρναβάλι !!!
Με θερμές ευχαριστίες
Φάνης Καλογερόπουλος, 6942. 567743
Γιώργος Μπιλίσης, 6982. 451111
Χρήστος Κουμουνδούρος, 6944.576065

1 σχόλιο:

  1. Να επιστρέψουν η μάσκες για να μπορεί να ξεκινήσει το προεκλογικό καρναβάλι το οποίο έχει πέρα πολλές κωμικοτραγικές φιγούρες Σωρό ενδιαφερόμενοι δήμαρχοι χωρίς συνδυασμό γυρίζοντας γύρω γύρω από το χθες με την ελπίδα να πάρουν χρίσμα και πρόβατα για να γίνουν τσοπάνηδες στην Μεγαλοπολη. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τρυγυριζουν γύρω γύρω προσπαθώντας να πείσουν κάποιους λέγοντας να έρθουν μαζί τους χωρίς αυτοί να ξέρουν με ποιον θα είναι υποψήφιοι Κσλο προεκλογικό καρναβάλι κρι όπως πάντα όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως όταν πέφτουν οι μάσκες όλοι θα δούμε τους καρνάβαλους όπως φενεται βασιλιάς καρνάβαλος θα είναι ενδιαφερόμενος πρώην δήμαρχος μόνο που θα είναι γυμνός λόγο συνομωτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή