Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Παράταση στα Επιδοτούμενα Σεμινάρια Ανέργων / Αιτήσεις έως 28 Φεβρουαρίου 2023

Το Επιμελητήριο Αρκαδίαςστοπλαίσιο της Πράξης «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ» του Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού-Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση » του Ε.Π. Πελοπόννησοςενημερώνει τους άμεσα ενδιαφερομένους ότι η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής παρατείνεται έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023.

Πρόσκληση
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/εςπου κατοικούν στους Δήμους Γορτυνίας,Μεγαλόπολης και Τρίπολης και πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω Πράξη:
α) είναι άνεργοι, εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή σε ειδικό κατάλογο του ΟΑΕΔ, εκτός Μητρώου ανεργίας.
β) είναι κάτοικοι των Δήμων Γορτυνίας, Μεγαλόπολης και Τρίπολης(εκτός αστικού ιστού),

Έμφαση θα δοθεί σε μακροχρόνια άνεργα άτομα χωρίς εξειδίκευση σε κάποιο επάγγελμα ή με εξειδίκευση και εμπειρία σε θέσεις εργασίας που έχουν καταργηθεί λόγω της μακρόχρονης ύφεσης.

Αιτήσεις
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων και τα σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος έντυπα (ενημερωτικό σημείωμα, ερωτηματολόγιο, ανακοινώσεις) στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttps://arcadianet.gr/2021/04/27/epagelmatiki-katartisi-anergon/, καθώς και στoγραφείο της Εταιρείας Ανάπτυξης Πελοποννήσου «Αγαπήνωρ» (25ης Μαρτίου 14, 22100 Τρίπολη, Τηλ: 2710230233)
Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Πράξη μπορούν, αυτοπροσώπως ή μέσω άλλου εξουσιοδοτημένου προσώπου να προσέρχονται στην ανωτέρω διεύθυνση και να καταθέτουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής έως την Τρίτη 28/02/2023, και ώρες 09:00-14:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου