Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ο Αντιδήμαρχος Μεγαλόπολης Θ. Σακελλαριάδης στο ΣΚΑΪ 100,3 FM με θέμα την απολιγνιτοποίηση

Ο Αντιδήμαρχος  Μεγαλόπολης
Θ. Σακελλαριάδης στο ΣΚΑΪ 100,3 FM
με θέμα την απολιγνιτοποίηση

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 FM, στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος  Έργων και Απολιγνιτοποίησης κ. Θεμιστοκλής Σακελλαριάδης, την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, για τα προβλήματα της δίκαιης μετάβασης.


Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη
(Πατήστε το λινκ)
https://www.youtube.com/watch?v=CJ_igyLAWK4

Εκ του Δήμου


1 σχόλιο:

  1. Αντιδήμαρχε χαλβαδιάζω κι εγώ κάτι ανεκμετάλλευτα οικόπεδα πέριξ του σπιτιού μου που είναι ό,τι πρέπει για αυτά που έχω κατά νου. Το γεγονός πως δεν μου ανήκουν κι έχουν άλλους ιδιοκτήτες δεν φαντάζομαι να μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, ε; Όλα τα έχει διευθετήσει ο Δήμος χωρίς να του ανήκει όμως ούτε τετραγωνικό. Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα.
    Υπάρχει λόγος που ανέκαθεν λεγόταν λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης και ποτέ πεδιάδα ή κάμπος Μεγαλόπολης. Η Μεγαλόπολη από την αρχαιότητα ήταν τόπος κτηνοτρόφων κι όχι γαιοκτημόνων. Οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις της Μεγαλόπολης ήταν (και παραμένουν)πενιχρές και σκόρπιες εξαιτίας της μορφολογίας του εδάφους κι αν δεν ήταν μία φορά ικανές να υποστηρίξουν σημαντική γεωργική παραγωγή με τα δεδομένα του 1940, με τα σημερινά δεδομένα δεν είναι 100. Οι Μεγαλοπολίτες που μπήκαν στην ΔΕΗ και παράτησαν τα χωράφια που είπε ο αντιδήμαρχος, τα παράτησαν γιατί ποτέ δεν έβγαζαν λεφτά από αυτά, απλά επιβίωναν με αυτά. Οι Τεγεάτες που ρουσφετοδιορίστηκαν στην ΔΕΗ δεν παράτησαν ποτέ τα κτήματα στον κάμπο της Τεγέας γιατί τους απέφεραν κέρδη και με τον διορισμό στην ΔΕΗ απλά έτρωγαν από δυο μεριές. Έτσι να λέμε και καμία ιστορική αλήθεια γιατί έχουμε πήξει στην φαντασία και τα παραμύθια μου φαίνεται.
    Βόρειοι και νότιοι πηδάνε από το καράβι βλέπω. Αφού από το 2019 δεν έβγαλαν άχνα, αφού υποδέχονταν με θέρμη τους κυβερνώντες ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις και θερμές χειραψίες, τώρα θυμήθηκαν ξαφνικά να στείλουν αιτήματα για παράταση της λιγνιτικής παραγωγής και τώρα είδαν ότι δεν προχωράνε τα πράγματα και κωλυσιεργούν οι διαδικασίες. Να δεις που μέχρι τις εκλογές θα βγουν να μας πουν ότι ούτε που τους είχαν δει στα μάτια τους τους κυβερνώντες ή ως άλλοι Ιωαννίδης (1974) θα βγουν να μας πουν κανένα "μας εξαπάτησαν οι κυβερνητικοί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή