Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Νίκας: " Η άρτια τεχνικά πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού σπουδαία είδηση για την Μεγαλόπολη"

Ικανοποίηση εξέφρασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας για το γεγονός ότι η Περιφέρεια και συγκεκριμένα η Μεγαλόπολη φιλοξενεί φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross Junior 2021.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης σημειώνει:
“Η διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross Junior 2021 στην Μεγαλόπολη αποτελεί γεγονός σπουδαίας σημασίας για την ιστορική πόλη, την Περιφερειά μας και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η προοπτική, επίσης, η πίστα διεξαγωγής των αγώνων στη Μεγαλόπολη να γίνει άρτια τεχνικά με όλα εκείνα τα στοιχεία που επιβάλουν οι διεθνείς κανονισμοί, αποτελεί σπουδαία είδηση για την Μεγαλόπολη, και τη γενικότερη ανάπτυξή της.
Για όλα τα παραπάνω αξίζουν θερμές ευχαριστίες στον υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, γιατί η καθιέρωση της Μεγαλόπολης ως το εθνικό κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αποτελεί σπουδαία συμβολή στην αντιμετώπιση προβλημάτων που συνδέεται με την απολιγνιτοποίηση.

Τέλος, ευνόητο είναι πως η Περιφέρεια θα συμβάλει σε όλα τα επίπεδα και κυρίως οικονομικά για την πραγμάτωση αυτού του σχεδιασμού”.

5 σχόλια:

  1. Διαβαζω εδώ, διαβάζω από κειο Δήμος Μεγαλόπολης που ειναι σε ολα αυτα;
    Ξέχασα μην τους ξυπνατε εχουν σοβαροτερα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά είμαστε σοβαροί;
      Πότε ξαναείδαμε τόσα έργα στη μεγαλόπολη μέσα σε 1,5 χρόνο με κορωνοιό και κλείσιμο δεη και τόσα θέματα;
      Αυτοί που κοιμόντουσαν για δεκαετίες ήταν όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι και τώρα που φαίνεται η απραξία και η αδιαφορία τους σας ξυνίζει ο χριστογιαννόπουλος που έδειξε τι κάνει ένας κανονικός δήμαρχος
      Δεν μασάμε άλλο σανό να δείτε τι θα γίνει στις εκλογές με 80% θα βγεί αυτήν την φορά και δεν μπα να λέτε ότι σας κατεβάινει

      Διαγραφή
    2. Και μετά ξύπνησες χαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Κοίτα μην ξυπνήσεις εσυ οταν δεις όντως το 80% και μετα γελάσουμε όλοι οι υπολοιποι.χαχαχαχα

      Διαγραφή
  2. Ειπε ο ξυπνιος που απ την πολυ εξυπναδα ξερει με τι ασχολείται ο Δήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή