Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Κ. Μιχόπουλος (για εορτασμό Μάχης της Δραμπάλας): "πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο Δήμαρχος Μεγ/λης, κατάντησε τον Δήμο ντίλερ"


18/06/2021

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΠΑΛΑΣ

Με την 196η επέτειο της ιστορικής μάχης στην Δραμπάλα υπό τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, 200 χρόνια μετά την επανάσταση τιμάμε τους Εθνικούς μας ήρωες που έδωσαν την ζωή τους και πότισαν με το αίμα τους το Φαλαισιώτικο χώμα, στο Ακοβίτικο βουνό στην θέση Δραμπάλα!!!

Για να ζούμε εμείς ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!

Είναι μία Εθνική γιορτή τοπικού χαρακτήρα θεσμοθετημένη χρόνια από την πολιτεία, γιατί η Φαλαισία ήταν η κοιτίδα της ελληνικής επανάστασης, ήταν η πατρίδα του πανθέου των ηρώων της.

Έτσι φέτος είναι η χρονιά που με περηφάνια και σεβασμό στους ήρωες, θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια Ελευθερίας από τον Τουρκικό ζυγό.

Δεν θα μπορούσαμε όμως ποτέ να φαντασθούμε ότι η Δημοτική αρχή του κύριου Χριστογιαννόπουλου σε αυτή την ιστορική εκδήλωση που για πρώτη φορά συμμετέχει ο ΙΔΙΟΣ!!! θα συμμετέχει με τον χορηγό του HENGAS.

Λυπούμαστε για την ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη απόφασή του, αναρωτιόμαστε πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης που κατάντησε τον δήμο , ντίλερ μιας ιδιωτικής εταιρείας.

Δυστυχώς οι επιλογές του αμαυρώνουν την σημασία και την ιστορικότητα της εκδήλωσης.

5 σχόλια:

  1. Αυτό που πρέπει να αναρωτιέστε είναι ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ εσείς κ. Μιχόπουλε
    Αφού κάνατε πόλεμο στο φυσικό αέριο από την πρώτη στιγμή, αφού μας πλασάρατε ότι δεν θα γίνει τίποτα, αφού διαβάζαμε ότι όλο ξεκινά στα λόγια και έργο μηδέν,
    αφού κάνατε ότι χειρότερο για το καλό του τόπου μας
    φτάσατε στο τέλος του κατήφορου
    Σας φταίει η χορηγεία της εταιρίας στην εκδήλωση στη Δραμπάλα
    Τόσα χρόνια που η ΔΕΗ και η Λιγνιτική και η Αγγελοπούλου ήταν χορηγοί σε έργα δικά σας στο Δήμο Γόρτυνο και του Τσιριγώτη στο Δήμο Μεγαλόπολης τους λιβανίζατε
    Τώρα το βρίσκετε ανεπίτρεπτο και ντροπή!
    Ντροπή και "αιδώς" σε εσάς!!
    Νισάφι αρρωστήσαμε από το άρρωστο μυαλό σας

    (θα το αναρτήσω και στον κ Τσιριγώτη παρακαλώ να το δημοσιεύσετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι ακόμα μια φορά προσπαθούμε να καταλάβουμε το προβλημά σας αλλά μάταια.Λυπηθείτε με τιποτα άλλο γιατί ο Δήμαρχος μόνο χαμηλά δεν έχει πέσει στα μάτια του κόσμου.Το κάθε αλλο μαλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα βρε Κώστα και σε είχαμε χάσει... η φίλη σου η Γιάννα που στηρίζει όλο τον εορτασμό του Ελλάδα 2021 σε χορηγίες ιδιωτών έγινε ντίλερ τους; τα έχεις χάσει μου φαίνεται...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να τραβάς μεγάλο ζόρι αδερφέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι πατριωτισμός Θεέ μου;Ανατριχιάσαμε.Ξέχασε να πεί αυτή τη φορά οτι ο Χριστογιαννοπουλος είναι Δημαρχος με μειοψηφία συμβούλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή