Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ν. Τσιαμούλος(αγροτικές φυλακές): "την ώρα που ο Δήμαρχος Τρίπολης ζητούσε ραντεβού... ο Δήμος Μεγαλόπολης ανακοίνωνε την ίδρυση"

Εγρήγορση χρειάζεται και όχι αδράνεια από την Δημοτική Αρχή, ώστε να μην χάνονται αλλά και να μην χαθούν στο μέλλον και άλλες τέτοιες μεγάλες ευκαιρίες που μπορούν να δώσουν πραγματική ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στον τόπο μας ανέφερε ο Νίκος Τσιαμούλος.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν γίνει αλλεπάλληλες τοποθετήσεις της παράταξης μας και προσπάθειες ώστε να προγραμματιστεί από τον Δήμαρχο ένα ραντεβού με την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Νικολάου Σοφία , σχετικά με το θέμα της δημιουργίας Αγροτικών Φυλακών στον Δήμο Τρίπολης. Σκοπός της συνάντησης που τόσο επιμέναμε να πραγματοποιηθεί, ήταν η εκτενής έκθεση και παρουσίαση από πλευράς του Δήμου ενός σχεδίου/πλάνου της υλοποίησης αυτής της πρότασης δηλαδή ίδρυση Αγροτικών Φυλακών στον Δήμο Τρίπολης. Παρά ταύτα, ο Δήμαρχος δεν κατόρθωσε να κλείσει ένα ραντεβού όπως υποσχέθηκε και προσπάθησε, λαμβάνοντας προφορικά – όπως μας είπε στο Δ.Σ. μετά από ερώτηση μας – αρνητική απάντηση για τη δημιουργία φυλακών.

Όλοι όμως, είδαμε το ίδιο διάστημα που ο Δήμαρχος ζητούσε ραντεβού, 
αντιπροσωπεία του Δήμου Μεγαλόπολης με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης 
να επισκέπτεται την κ. Νικολάου στο Υπουργείο και να ανακοινώνεται
 η ίδρυση Αγροτικών Φυλακών στον Δήμο Μεγαλόπολης.

Λίγες ημέρες αργότερα, η ίδια η κ. Νικολάου που δεν μπόρεσε ποτέ να κλείσει ραντεβού ο κ.Τζιούμης – λέγοντας μας ότι η κ. Νικολάου του ανακοίνωσε ότι δεν είναι στις προθέσεις τελικά του Υπουργείου να ιδρυθούν καταστήματα κράτησης-φυλακές – επισκέφθηκε το Δήμο Ναυπλιέων και ανακοίνωσε την ίδρυση άλλης μία αγροτικής φυλακής εκεί. Σε 2 όμορους Δήμους του Δήμου Τρίπολης, στην ίδια Περιφέρεια, θα ιδρυθούν 2 νέες Αγροτικές Φυλακές και η Δημοτική Αρχή απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη του τόπου μας, να χάνονται.

Πηγή: Arcadia spot


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου