Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 : Ξεκινά η αυτοψία μηχανικών σε σπίτια της Μεγαλόπολης για το φυσικό αέριο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: ΑΥΤΟΨΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ HENGAS AE

Ανακοινώνεται ότι, αύριο Τετάρτη 24 Μαρτίου, συνεργείο μηχανικών της εταιρείας HENGAS AE, που θα κατασκευάσει το δίκτυο φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη, πρόκειται να κάνουν αυτοψία στους χώρους κατοικιών και καταστημάτων που σχεδιάζεται να γίνουν οι προβλεπόμενες συνδέσεις με το δίκτυο.
Το συνεργείο θα επισκεφθεί κατοικίες και καταστήματα επί των οδών
Αγίου Αθανασίου, από το Δημοτικό Ανοικτό Στάδιο έως και το 1ο Δημοτικό Σχολείο και Παπαναστασίου, από το 1ο Δημοτικό Σχολείο έως και την Κολοκοτρώνη, ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο.
Επισημαίνεται ότι,
• η είσοδος των μηχανικών της ΗΕΝGAS ΑΕ στα ακίνητα θα γίνεται κατόπιν συναίνεσης των ιδιοκτητών/χρηστών τους.
• με τη διενέργεια της αυτοψίας δε δεσμεύονται οι ιδιοκτήτες των ακινήτων για τη μελλοντική σύνδεσή τους με το δίκτυο
• σε όσα ακίνητα δε γίνει αυτοψία, για οποιονδήποτε λόγο, θα επαναληφθούν αυτοψίες το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως σχεδιάζεται να γίνει και σε όλη την πόλη.

Εκ του Δήμου


2 σχόλια:

  1. Kα Δημητρακοπούλου, ρωτήστε επί της ευκαιρίας, πότε θα λειτουργήσουν τα γραφεία της εταιρίας στην Μεγαλόπολη και αν εγκρίθηκε τελικά το πρόγραμμα με την δωρεάν προμήθεια λεβήτων των πολιτών.
    Αν ενθυμούμαι καλά είχε ανακοινωθεί ότι αυτά θα έχουν γίνει τον Ιανουάριο του 2021

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου για να είσαι σίγουρος ότι οι λέβητες και τα παρελκόμενα θα είναι όπως είπε ο Δήμαρχος ΔΩΡΕΑΝ στους συνδρομητές, να ζητήσεις εγγραφες δεσμεύσεις, διότι όπως λέει ο σοφός λαός μας, τα λόγια τα περνει ο αέρας, τα γραπτά μένουν.

      Διαγραφή