Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Ο δρόμος για το φυσικό αέριο στην Τρίπολη άνοιξε!/ Συνάντηση Τζιούμη - Λαμπρόπουλου ( CEO της EDIL)

Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο CEO της EDIL κ. Μιχάλης Λαμπρόπουλος, φέροντας πολύ θετικά νέα για το φυσικό αέριο στην πόλη.

Να σημειωθεί ότι με ΦΕΚ, η EDIL έχει εξασφαλίσει τη χορήγηση Άδειας Διανομής Φυσικού Αερίου για τον Δήμο Τρίπολης και τον Δήμο Κορινθίων.

Ο κ. Λαμπρόπουλος, ο οποίος μάλιστα είναι Αρκάς (έλκει την καταγωγή του από την Γορτυνία) επισκέφθηκε το Δημαρχείο Τρίπολης, όπου είχε μία συνάντηση με τον Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη.
Παρών ήταν και ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, ο οποίος εξ αρχής τόνιζε ότι "το φυσικό αέριο θα έρθει στην Τρίπολη", όταν όλοι συζητούσαν ότι χάθηκε αυτή η δυνατότητα για την πόλη.

Ο κ. Βλάσης ανάρτησε μία φωτογραφία από τη συνάντηση στο Δημαρχείο, γράφοντας:
 "Ο δρόμος για το φυσικό αέριο στην Τρίπολη άνοιξε!
Μετά την Κόρινθο, που όπως όλα δείχνουν μετά τη χθεσινή σύσκεψη του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρήστου Δήμα με τον κ. Μιχάλη Λαμπρόπουλο CEO της EDIL, της εταιρεία που θα διανείμει το φυσικό αέριο στην Κόρινθο που θα είναι και η πρώτη πόλη στην οποία θα φτάσει το δίκτυο φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο, σειρά παίρνει αμέσως και η Τρίπολή μας. 
Στη σύσκεψη με τον Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη αναλύθηκαν διεξοδικά τα επόμενα βήματα, που πρέπει να γίνουν, ώστε να ξεκινήσουν εντός του 2021 εντατικές εργασίες για την έλευση του φυσικού αερίου.
Ήρθε η ώρα να γίνουν πράξη αυτά που χρόνια τώρα έμεναν «στα χαρτιά»!"

Πηγή: kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια:

  1. Αμαν πια με το φυσικο αεριο μας πριξατε. Χωρις μελετες δεν ειναι καλο μονο οι καφανειατζηδες ξερουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλέπω δημοσιεύσεις σε όλα τα μέσα τής περιοχής τί έγινε παιδιά καλό το αέριο στην Τρίπολη που θα πληρώσουν και εγώ Το τζάμπα δεν αρέσει γιατί έχουμε απωθημένα να γίνει δήμαρχος στην Μεγαλόπολη και ο εκ Γορτυνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή