Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Κ. Μιχόπουλος: "Τα προβλήματα και οι απαιτήσεις της επόμενης ημέρας για την περιοχή μας, είναι τόσο σοβαρά που χρειάζονται την συναίνεση όλων."

Συμπολίτες - Συμπολίτισσες

Διεκδικούμε την ψήφο σας και σας ζητάμε να μας δώσετε την δυνατότητα να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πλειοψηφία.

Τα προβλήματα και οι απαιτήσεις της επόμενης ημέρας για την περιοχή μας, είναι τόσο σοβαρά που χρειάζονται την συναίνεση όλων. Από όποια θέση και αν επιλέξετε εσείς οι πολίτες να είμαστε στην επόμενη δημοτική αρχή, ακόμα και αν έχουμε την απαραίτητη από τον νόμο πλειοψηφία, εμείς θα επιδιώξουμε την ευρύτερη συναίνεση και σύνθεση.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μας ενδιαφέρει καμία λογική παζαριών και συνεργασιών που έχουν σαν στόχο προσωπικές επιδιώξεις και μικροπολιτικά συμφέροντα.

Τα προβλήματα της επόμενης μέρας απαιτούν την συνεργασία όλων και έτσι θα πορευτούμε. Ο σχεδιασμός για ένα Δήμο όπως τον οραματιζόμαστε είναι ευθύνη όλων μας.

Κάνοντας πράξη λοιπόν τα όσα λέμε, πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με τους φορείς και τους συλλόγους της περιοχής, επισκεφτήκαμε τον Μητροπολίτη, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, συναντήσαμε εργαζόμενος, αγρότες, συζητήσαμε με όσους περισσότερους μπορούσαμε και ενσωματώσαμε τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους στο πρόγραμμα μας.

Ήδη τυπώνεται και τις επόμενες ημέρες θα έχετε όλοι στα χέρια σας το φυλλάδιο μας , που περιέχει τα βασικότερα σημεία της πρότασης μας. Το φυλλάδιο με τους ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ του συνδυασμού μας. Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα μας δοθεί η δυνατότητα να αναλύσουμε και να παρουσιάσουμε σε όλους σας την πρόταση μας που στην ουσία είναι όλα αυτά που λάβαμε από τις επαφές μας.

Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε για να κάνουμε πράξη το όραμα που όλοι μας έχουμε για το μέλλον των παιδιών μας και των επόμενων γενιών.

Δελτίο τύπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου