Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Αποκριάτικος Χορός 10/03/2019 Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλοπολης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου διοργάνωσε και πραγματοποίησε τον αποκριάτικο χορό του για το 2019.
Η ευχαρίστηση όλων των μελών του ΔΣ του Συλλόγου και η απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας προς όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας είναι μεγάλη και μέσα από την καρδιά μας!!!
Η συμμετοχή όλων, μικρών αλλά και μεγάλων, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και να επαναλάβουμε πάλι του χρόνου τον αποκριάτικο χορό μας με μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους μας και με ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία....από εσάς!!!
Ευχαριστούμε τον κ. Παπαδόπουλο Διονύση δήμαρχο της πόλης που μας τίμησε με την παρουσία του.
Ευχαριστούμε την διευθύντρια του σχολείου μας κ. Κουρούση Βασιλική καθώς και τους δασκάλους μας που επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε τον υπέροχο MAGIC TOLTO για το μοναδικό πρόγραμμα που παρουσίασε στους μικρούς μας φίλους.
Ευχαριστούμε την απολαυστική ορχήστρα του Σωτήρη Κανελλάκη για τα υπέροχα τραγούδια που μας κράτησε σε κέφι μέχρι το τέλος...
Τέλος δεν θα πρέπει να παραλείψουμε πως πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και τον κ. Μανιάτη Παναγιώτη ιδιοκτήτη στο Κτήμα Μανιάτη και το προσωπικό του για την εξυπηρέτηση όλων μας και ας είμαστε  περισσότεροι του αναμενόμενου.
Εκ μέρους του Συλλόγου μας...
Σας ευχαριστούμε όλους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου