Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Σταύρος Αθανασόπουλος: η δήλωση ανεξαρτητοποίησης ως δημοτικός σύμβουλος Μεγαλόπολης

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης 
Αθανασόπουλου Σταύρου 

 ΠΡΟΣ 
1. κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο
Δήμαρχο Μεγαλόπολης
2. κ. Μαρκολιά Γεώργιο
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου


Κύριε Δήμαρχε,
Με την παρούσα επιστολή μου, δηλώνω προς εσάς και το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, την ανεξαρτητοποίησή μου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 παράγραφος 4 του Κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων, από τη Δημοτική Παράταξη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» με την οποία αναδείχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος, στις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Αιτία της απόφασής μου είναι, η καρατόμησή μου με την 844/2018 απόφασή σας που δημοσιεύσατε στο διαδίκτυο και όπου μου αφαιρείτε όλες τις αρμοδιότητες.

Δηλώνω ότι δεν αποδέχομαι τα όσα επικαλείστε στην απόφαση, διότι γνωρίζετε πολύ καλά, τόσο εσείς όσο και αυτοί που σας επέβαλλαν την καρατόμησή μου, ότι ουδέποτε υπήρχε πρόβλημα συνεργασίας με στελέχη και συνεργάτες του Δήμου.

Από την ημέρα που ανέλαβα Αντιδήμαρχος είχα ΑΡΙΣΤΗ & ΑΓΑΣΤΗ συνεργασία με το Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό του Δήμου, όπου για μια ακόμη φορά δημόσια τους ευχαριστώ!!!

Όσο για την δυσλειτουργία του Δήμου, που αναφέρεσθε, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εσάς και την ηγετική σας ομάδα.

Κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται και δεν θυσιάζονται στο βωμό της εξουσίας.

Κύριε Παπαδόπουλε,
Δυστυχώς πολλές από τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί έως σήμερα από τον ηγετικό πυρήνα του 3ου ορόφου δεν με εκφράζουν και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των πολιτών.

Μένω σταθερός στις ιδέες μου και στα πιστεύω μου και θα συνεχίσω να δίνω το παρόν από τη θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, σεβόμενος τους πολίτες που χρόνια τώρα με εκλέγουν για να τους εκπροσωπώ.


Αθανασόπουλος Σταύρος
13-11-2018


Πηγή φωτό: Καφενείο Μεγαλόπολης


10 σχόλια:

  1. Τόσο ο κ. Δήμαρχος Όσο και ο κ. Αθανασόπουλος περιορίζονται σε αοριστολογίες. Δεν μας λέει ο δημαρχος συγκεκριμένα τους λόγους που ανάγκασαν να αποπεμψει τον κ. Αθανασόπουλο.Αλλα και ο κύριος Αθανασόπουλος δεν μας λέει τη δική του άποψη. Αυτή η συμπεριφορά κάνει τον απλό πολίτη να υποψιάζεται έντονη καμαριλα στο παρασκήνιο που τίποτα καλό δεν προμηνύει για τον τόπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδωσαν αναθεση σε εργολαβο 2 εκατομμύρια ευρώ για να αλλαξει λαμπες στις κολώνες του δημου. Και ο Αθανασοπουλος το καταψηφισε γιατι αυτη η δουλεια μπορούσε να γινει απο 2 συμβασιουχους

      Διαγραφή
  2. Ο κ. Αθανασόπουλος προέβη στη δήλωσή του ότι ανεξαρτητοποιείται, αμέσως μετά την ανάκληση της απόφασης του κ. Δημάρχου, με την οποία τον είχε ορίσει αντιδήμαρχο.
    Μέσα σε αυτή τη δήλωσή του, αναφέρει ότι εάν δε λάμβανε αυτή την απόφαση ο κ. Δήμαρχος, δε θα ανεξαρτητοποιούνταν...Συνεπώς, δε θα είχε σκοπό να αναφέρει στη δήλωσή του και όσα καταμαρτυρεί για τους στενούς συνεργάτες του κ. Δημάρχου, και το ρόλο τους...
    Συνεπώς, ο κ. Αθανασόπουλος, όντας γνώστης όσων ο ίδιος αναφέρει, δε θα τα ανέφερε ποτέ, εάν παρέμενε αντιδήμαρχος!!!
    Δηλαδή, θα κρατούσε κρυφό από το λαό, το γεγονός ότι υπάρχει "καμαρίλα" στο περιβάλλον του κ. Δημάρχου και δε θα το γνωστοποιούσε πότε...
    Τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό για τη συμπεριφορά του κ. Αθανασόπουλου, πέρα από τη συμπεριφορά ενός οπορτουνιστή, που κινείται κατά πως τον βολεύει η κατάσταση;
    Τώρα ανακάλυψε το, κατά τον ισχυρισμό του, "περιβάλλον" του κ. Δημάρχου;
    Δεν τον τιμά καθόλου αυτή η στάση του, όχι προς τους πρώην συνοδοιπόρους του, αλλά προς το λαό που τον εξέλεξε, τον οποίον τον άφησε στο σκοτάδι...
    Αλλά, δε θα περίμενε κανείς κάποια άλλη συμπεριφορά, όταν λίγα χρόνια πριν, ο ίδιος ο κ. Αθανασόπουλος ζητούσε να ελεγχθούν από ελεγκτικούς μηχανισμούς του Κράτους, πράξεις έτερου αυτοδιοικητικού, ως επιλήψιμες, και στις τελευταίες εκλογές συμπορεύτηκε μαζί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξαφνικά ο Σταύρος ειδε ότι δεν λειτουργεί σωστά ο Δημος, όταν έπαιρνε τα 1100 ευρώ το μήνα ήταν όλα καλά. Όλοι στην φαλαισια τον βρίζουν, άραγε γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπε ο μεγάλος ανώνυμος αναλυτής..... Φοβάσαι τον ίσκιο σου επιστήμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο επερνε τα 1100 ευρώ το μήνα ήταν όλα καλά, και όσο έβριζε το Δήμαρχο και την (ηγετική ομάδα) πάλι ήταν όλα καλά. Είναι τυχαίο που τον βρίζουν όλοι οι πρόεδροι; Δύό χρόνια αντιδήμαρχος δεν είχε καμία επαφή με Κανένα. Έβλεπε παντού φαντάσματα. Μάλλον έχει υπαρξιακό θέμα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε καλώς τα παιδιά τα ανώνυμα, άνοιξε πάλι το μπλόγκ βλέπω την κατάλληλη στιγμή. Καλώς τους, πιάσατε τα πληκτρολόγια και αρχίσατε την λάσπη σε όποιον τα βάζει με τους δικούς σας; Χρόνια έχουμε να διαβάσουμε σχόλιο υπέρ του Παπαδόπουλου και της ηγετικής του ομάδας!
    Που είσαστε εσείς όταν ο Αθανασόπουλος και κάποιοι άλλοι απείχαν, έκαναν ερωτήσεις, καταψήφιζαν ;
    Τι ξέρετε όλοι σας για την αλλαγή λαμπτήρων και συντήρηση για 12 χρόνια που θα κοστίσει 2.700.000; Αλλά τι ρωτάω τώρα, εσείς έχετε άλλες έννοιες, μην σας στεναχωρήσει κανένας τον Δήμαρχο και τους πρώην!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διάβασα με προσοχή ΟΛΑ τα παραπάνω σχόλια (υπερ και κατά) της κατάστασης
    Δυστυχώς ΟΛΑ ισχύουν! και τα υπέρ και τα κατά
    Διότι όλες οι πράξεις μας καθορίζονται ως προς το αποτέλεσμά τους από τον χρόνο τέλεσης
    Και εξηγώ:
    "ηγετικός πυρήνας 3ου ορόφου";υπάρχει εδώ και 4 χρόνια κ. Αθανασόπουλε.
    Εσείς στηρίξατε την εκλογή του και την λειτουργία του
    Οδήγησε αυτό σε "δυσλειτουργία του Δήμου";
    γιατί το ανεχτήκατε αυτά τα 4 χρόνια κ. Αθανασόπουλε;
    "Δεν διαπραγματεύεστε τις αξίες σας", σωστά και ανεξαρτητοποιηθήκατε επίσης σωστά
    Πότε όμως; τώρα; αργήσατε κ. Αθανασόπουλε και ο κ. Μιχόπουλος επίσης
    Διότι η ζημία έχει συντελεσθεί ήδη
    Ο χρόνος κ. Αθανασόπουλε είναι αμείλικτος και δεν σας δικαιώνει τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αθανασοπουλος εαν ενδιαφεροταν για την καρεκλα και τα 1100 ευρω θα έκανε την παπια και ολα καλά. Αντι αυτου ομως επειδη ειναι καθαρος εντιμος και εχει αποψη, εχει διαφωνισει σε πολπο κατεψηφισε αποφασεις και τα βροντηξε καθοσον ειναι επιτυχημενος επιχειργμαριας και δεν εξαρταται απο κανέναν .Φυσικα και θα του ριξουν λασπη οι πρωην φιλοι του αλλα ο λαος γνωριζει το ρολο και το εργο του καθενος στη πολιτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΄΄Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν χρειάζεται''...! Ο κ Αθανασόπουλος είναι γνωστός στην περιοχή για τις προσπάθειες του για την ανάπτυξη και πρόοδο στην Φαλαισία , και ο κόσμος έχει άποψη πλέον και μπορεί να αξιολογεί όλους ! Δεν έχει οικονομικό πρόβλημα και ανάγκη τα 1100 ευρώ του Δήμου , καθόσον είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας . Αντίθετα κάποιοι άλλοι πήραν θέσεις για οικονομική τους ενίσχυση ή για άδεια από την εργασία τους. Έχει κατά καιρούς εκφράσει την άποψή του , έχει διαφωνίσει σε σοβαρά θέματα , ουδείς αλάνθαστος και ξέρουμε τι γίνεται στο Δήμο το ρόλο και την προσφορά του καθενός στο τόπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή