Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Κ.Ο.Μ. Πελασγός - Παναθηναϊκός 37-61 - "Πράσινο" πάρτυ μετά...(βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από την Μεγαλόπολη, έχοντας «ατσάλινη» άμυνα και το «πάνω χέρι» σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, μέχρι το τελικό  (37-61).

Το «τριφύλλι», μάλιστα, είχε την συμπαράσταση και από τον κόσμου του, στην πρώτη του «μάχη» στην Α2, ο οποίος θέλησε να δώσει «πράσινο» χρώμα στο γήπεδο του Κ.Ο.Μ. Πελασγού. 

Για τον λόγο αυτό, στο κλειστό βρέθηκαν περισσότεροι από 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού, που βοήθησαν τις φιλοξενούμενες να φτάσουν στην άνετη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 11-22, 18-37, 26-49, 37-61

Πελασγός:  Μανιάτη, 
Χρανιώτη 3, Τσουκαλά 8, Θάνου 7 (1), Αγγελοπούλου, Λύκου, Ντάρλα, Τσιντώνη 2, Φωτεινάκη 12, Δουκούρη 3 (1), Μιχολιά, Καντέλη 2.

Παναθηναϊκός: Ακρίβου, 
Μούλη 9, Κοίλια Π. 6, Μούτσα 2, Καλαμπάκου 19 (4), Ευαγγελάτου, Αρβανίτη 1, Σλούκα 11 (2), Σιγάλα 2, Βασιλάκη, Εζέτζα 11 και Τριανταφύλλου.

Σε δήλωση του ο Γιώργος Καντζιλιέρης στο www.panathinaikos1908.gr:«Ήταν μια καλή αρχή. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τους οπαδούς μας για τη φανταστική ατμόσφαιρα. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Μπήκαμε συγκεντρωμένα, πήραμε σημαντική διαφορά. Δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου όμως στη συνέχεια βρήκαμε γρήγορα λύσεις και τα καταφέραμε»

Οι πράσινες παίκτριες για να ανταποδώσουν, μετά το ματς επισκέφτηκαν τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Μεγαλόπολη και τραγούδησαν το «χόρτο μαγικό» μαζί με τους φίλους της ομάδας.

Πηγή: scha.gr
Foto : Καφενείο Μεγαλόπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου