Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Λακωνία ΣΟΚ!!! 2 αυτοκτονίες μέσα σε 24 ώρες

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Σπάρτης, καθώς 
 βρέθηκε κρεμασμένος ο κρεοπώλης, X.K. .

Το άψυχο σώμα του 55χρονου εντοπίστηκε σήμερα πρωινές ώρες εντός του ψυγείου της επιχείρησης που βρίσκεται δίπλα στη λαχαναγορά Σπάρτης, επί της οδού Βρασίδου.

Ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άγαμος και ζούσε με τη μητέρα του, δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το άψυχο σώμα του 50χρονου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, σε αυτοσχέδια κρεμάλα μέσα σε ψυγείο του κρεοπωλείου, ενώ βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ο άνδρας φέρεται να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.

Ο 50χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Τετάρτης 23/5, οπότε και φιλικό του πρόσωπο ξεκίνησε να τον αναζητεί, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, όμως, ότι η εξαφάνισή του θα είχε αυτήν την τραγική κατάληξη, που αποκαλύφτηκε περίπου στις 8:30΄ το πρωί της Πέμπτης, όταν οι αστυνομικοί -με τη συνδρομή κλειδαρά- άνοιξαν την είσοδο του κρεοπωλείου και οδηγήθηκαν στο σοκαριστικό θέαμα.

Πάντως από την Αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η σορός του άνδρα απεστάλη για νεκροψία-νεκροτομή. Έτσι, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της ΕΛΑΣ δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα σενάριο για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πολίτες που γνώριζαν τον επιχειρηματία μίλησαν στον «Λακωνικό Τύπο», κάνοντας λόγο για ένα καλό, φιλήσυχο και ευγενικό άτομο, που διατηρούσε χαμηλούς τόνους στη ζωή του. Δεν μπορούν, φυσικά, να συνειδητοποιήσουν ότι ο άνθρωπος με τον οποίο συναναστρέφονταν καθημερινά, «έφυγε» με αυτόν τον τρόπο. Όπως λένε οι ίδιοι, πάντως, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν διαπιστώσει ότι ο ίδιος έδειχνε προβληματισμένος, ενώ είχε περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

flynews.gr-lakonikos.gr
----------------------------------------------------------------

Ανείπωτη τραγωδία στη Λακωνία, καθώς χθες 
σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση 
για μια ακόμη αυτοκτονία στα Ανώγεια.

Πιο συγκεκριμένα, ένας νεαρός οδηγός ταξιτζής, στο Κοιμητήριο της περιοχής, αποφάσισε να δώσει τραγικό τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα, πάνω από το μνήμα αδελφικού φίλου του.

Ο νεαρός συνήθιζε να πηγαίνει στο νεκροταφείο για να ανάβει το καντήλι. Στο σημείο επικράτησε πανικός με τις αρχές να σπεύδουν στο σημείο. Οι έρευνες και το ρεπορτάζ συνεχίζονται. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν το νεαρό σε αυτήν την απόφαση.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο απονενοημένο διάβημα είχε προβεί πριν από χρόνια και ο νεκρός φίλος του που είχε ταφεί στο κοιμητήριο των Ανωγείων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου