Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Τελικά, άνθρακας ο θησαυρός με το μειωμένο ρεύμα;;;;;

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου


19/1/2018  γράψαμε..... 
και κάποιοι έσπευσαν να μας λοιδορήσουν....


..,.....Ας δούμε απλά ποια η ωφέλεια λοιπόν των ευεργετηθέντων 
(ημών των Μεγαλοπολιτών)
Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του υπουργείου, ωφελημένα θα είναι

133.000 νοικοκυριά στη Δυτική Μακεδονία και 8.000 στον Δήμο Μεγαλόπολης,
τα οποία θα δουν μια έκπτωση της τάξης των 4,2 λεπτών ανά κιλοβατώρα στο ρεύμα.

Δηλαδή 42 ευρώ στους 4 μήνες = 10 ευρώ ανά μήνα σε κάθε νοικοκυριό....




13/1/2018  ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρει: 

Είχε αφεθεί να εννοηθεί, ότι η μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος θα ήταν της τάξης του 30%-40%...
Ωστόσο, όπως επίσημα πλέον αναφέρει κι ο κ. Κωνσταντινόπουλος, η εκτίμηση ήταν ότι η μείωση θα ήταν σε απόλυτους αριθμούς της τάξης των 20-30€ μηνιαίως, με την προϋπόθεση ότι θα κάλυπτε μόνον τους ενεργειακούς Δήμους...
Όπως όμως διαμορφώθηκαν τα πράγματα, τουλάχιστον σε επίπεδο Νόμου, γιατί Υπουργική Απόφαση δεν έχει εκδοθεί ακόμα, η μείωση θα είναι της τάξης των 10 ολόκληρων Ε Υ Ρ Ω το μήνα, ήτοι βία δυο πακέτα τσιγάρα...

Και σαν να μη φτάνει αυτό, ο κ. Κωνσταντινόπουλος επιμένει να ρωτά, γιατί δεν περιλαμβάνεται ολόκληρη η Αρκαδία, όπως ζητούν πλέον και η Καλαμάτα και η Σπάρτη, πράγμα που σημαίνει ότι η μείωση να διαμορφωθεί στην τάξη των cents του ευρώ για κάθε νοικοκυριό (για επιχειρήσεις δεν υπάρχει λόγος!).

3 σχόλια:

  1. "Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ", ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν ειναι αληθεια και αυτο καλο ειναι να φανε και καμια ψιλη πριν τις εκλογες για παραδειγματισμο.Ειδικα αυτοι που ηθελαν να κανουν και φιεστες με πανηγυρια και θριαμβολογουσαν οτι εφεραν το μειωμενο ρευμα.Αυτο ειναι κοροιδια.

      Διαγραφή
  2. Κατά τα λεγόμενα ΝΕΟΚΟΠΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΆΡΧΟΥ αυτο το τεράστιο ευεργετημα για τους κατοίκους Μεγαλόπολης αλλά και για την ίδια την Πόλη μας... "εχει υπογραφή με ονοματεπωνυμο και αυτό είναι ένα ....Διονύσης Παπαδόπουλος"
    Να γελάσω η να κλάψω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή