Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Εστιάτορες Αρκαδίας: ο τόπος εκπέμπει SOS, τραγική η επισκεψιμότητα του νομού μας!! / Προτάσεις

Τους προβληματισμούς που προκύπτουν  από την χαμηλή έως μηδενική επισκεψιμότητα  στην Αρκαδία  εξέφρασαν οι εστιάτορες της Αρκαδίας...

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

Δεν συζητήθηκε στο ΠΣ το θέμα ταφής 90.000 τόνων αμιάντου στη Μεγαλόπολη, ως μη αξιολογίσιμη!!!

Έχουν χάσει τελείως το μέτρο 
στη διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ)

Στη χθεσινή συνεδρίαση (14/02/2018) του Περιφερειακού Συμβουλίου μάθαμε ότι η επερωτήσεις που υποβάλλονται αξιολογούνται, με βάση το περιεχόμενό τους, αν θα συζητηθούν ή όχι.

Μάθαμε πως η επερώτησή μας (που υποβλήθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό και τους νόμους) για τους 90.000 τόνους αμιάντου που θέλουν να θάψουν στα ορυχεία της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Επικίνδυνων Αποβλήτων (ΧΥΤΕΑ), κόπηκε και δεν συζητήθηκε, γιατί δεν πληρούσε τα κριτήρια αξιολόγησης !!!

Μάθαμε και το πιο συνταρακτικό.
Στο «αναπτυξιακό» συνέδριο που συνδιοργανώνουν κυβέρνηση και Περιφέρεια Πελοποννήσου συγκρούονται δύο κόσμοι, ο κόσμος του κυρίου Τατούλη και της κυρίας Νικολάκου με τον κόσμο του κυρίου Τσίπρα και του κυρίου Φλαμπουράρη.

Θα πάρουν απάντηση με τη μαζική συμμετοχή του λαού της Πελοποννήσου στο συλλαλητήριο την Τρίτη 27 Φλεβάρη 2018, στις 6:00 μμ, στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου