Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ενημέρωση από εργαζόμενους 8μηνίτες στο ΔΛΚΜεγαλόπολης

Ενημέρωση  από εργαζόμενους 8μηνίτες στο ΔΛΚΜεγαλόπολης

Σημερα το πρωι οι 8μηνιτες ΔΕΗ μαζι με αρκετους μονιμους δεν κατεβηκαμε για δουλεια στο ορυχειο διαμαρτυρόμενοι για την μη καταβολη μερους του δωρου χριστουγεννων.

Ο διευθυντής της ΔΛΚΜ μας ενημερωσε πως ειναι ενήμερος, πως απο τον Μάιο του 2017 η μισθοδοσία γινεται απο την Αθήνα, ειναι σε επικοινωνια με τους προϊσταμένους του στην Αθηνα και πως το υπολοιπο θα καταβληθεί σύντομα (Δεν γνωριζει αν καταβληθει με την μορφη δώρου ή ως έκτακτο bonus). 

Στο τέλος απόρησε γιατι ενώ το δωρο δεν καταβλήθηκε σωστα σε κανεναν 8μηνιτη ΔΕΗ στην Ελλαδα οι συνδικαλιστές εκαναν μηνυση μονο κατα του διευθυντή ΔΛΚΜ

Οι συμβασιούχοι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους. 
Εξίσωσαν τους συμβασιούχους για το δώρο Χριστουγέννων με το μόνιμο προσωπικό, βάση του νόμου 3845/2010.
 Όλα αυτά τα χρόνια όμως η καταβολή του δώρου γινόταν κανονικά. 
Απάντηση επίσημη και γραπτή δεν υπάρχει από τη ΔΕΗ για το δώρο.

8 σχόλια:

  1. Στην αρχή μας ελεγαν οτι οποιος δεν παει για δουλεια αναλαμβανει τις ευθυνες του. Ο προεδρος της ΕΤΕ μονο που δεν μας εβρισε. Μετα οταν ειδαν οτι δεν σταματαμε μας εκαναν τους συμμαχους και οτι κανουν νομικες ενεργειες και κουραφεξαλα.
    Αυτο που καταλαβα σημερα ειναι οτι εργοδοσια και ΕΤΕ πανρ μαζι χερι χερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Arga ksipnises esy. Palia eixame sygibernisi me to somateio xeiristwn. Twra hrthe o siriza k tin 8esi toys pire h ete

      Διαγραφή
  2. Στην αρχη ο μηχανικος μας ελεγε οτι ο διευθυντης του ειπε να μας μεταφερει πως οποιος δεν παει για δουλεια αναλαμβανει τις ευθύνες του. Συμμαχος μας ηταν και ο προεδρος του ΠΡΟΜΗΘΕΑ.

    Ο Προεδρος της ΕΤΕ ενω εργάζεται ως γραφεας συο ψαθι φεν ασχολήθηκε καθολου μαζι μας.
    Οταν καποιοι πηγαν στο γραφειο και του ζητησαν να παρει θεση μας αποπηρε με μαγκια και εριστικο υφακι

    Μετα απο κατακραυγη βγηκε και μας ενημερωσε για τις νομικες ενεργειες που εχουν κανει η ΓΣΣΕ κ η ΓΕΝΟΠ. Ηρθε σε αντιπαραθεση με τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ. Μιλησε σαν εκπροσωπος της ΔΕΗ χωρις να λαβει θεση υπερ μας γιατι λεει: "δεν εχω οχταμηνιτες μελη στο σωματειο μου" Εχει δικιο αυτος στο παραπανω σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά να σας κάνουν, αφού σφαζεστε να πάτε για οχταμηνο; να μην πατήσει κανένας, να δούμε πως θα δουλέψει η κυρία ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικιο εχεις αλλα δεν υπαρχει συννενοηση... Επίσης οι αιτησεις ειναι χιλιαδες. Αν δεν παμε εμεις θα πανε οι καλαματιανοι.

      Διαγραφή
    2. Εχεις περασει πεινα; αμ δεν εχεις. Στην αναγκη μας πατανε

      Διαγραφή
    3. Άμα βρίσκαμε αλλού θα πηγαίναμε!!

      Διαγραφή