Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 6/12 στις 12 το μεσημέρι Όλοι στο Συλλαλητήριο στην Μεγαλόπολη

Τετάρτη 6/12 στις 12 το μεσημέρι
 Όλοι στο Συλλαλητήριο στην Μεγαλόπολη 
" ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ 
ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ "


Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι
Όλοι στο Συλλαλητήριο 
στην Μεγαλόπολη
στην Κεντρική Πλατεία

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ 
ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ


4 σχόλια:

  1. Ελατε με μπροσταρηδες τους προδωτες να αντεδρασουμε για την ηδη πουλημενη ΔΕΗ...
    χα χα χα χα.....
    Γελανε και οι ροδες απο τα καροτσακια στα ψυχιατρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι γελάει κάθε νοήμων άνθρωπος όταν διαβάζει για τις διαμαρτυρίες κάποιων που φέρουν ευθύνη για το ξεπούλημα της ΔΕΗ: Δήμαρχος, Συνδικαλιστές της ΔΕΗ, διάφοροι παρατρεχάμενοι ανευθυνοϋπεύθυνοι... Παραιτηθείτε όλοι και ξεκινήστε δυναμικές κινητοποιήσεις. Θα το κάνετε; ΟΧΙ βέβαια. Τι ωραίες που είναι οι καρέκλες σας. και ο μισθουλάκος να πιστώνεται κάθε μήνα στον λογαριασμό σας. Συνεχίστε τις υποκριτικές σας διαμαρτυρίες και τα κροκοδείλια δάκρυά σας, ανθρωπάκια θλιβερά που καταστρέψατε τη Μεγαλόπολη και τα χωριά της. Ξεφτιλισμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπολίτες , έχουμε εξετάσει την περίπτωση , μήπως με τον ιδιώτη τα πράγματα για την ΔΕΗ και την πόλη μας να είναι καλύτερα ?
    Ποιοί κατάντησαν την ΔΕΗ έτσι ? Οι τεμπέληδες συνδικαλισταράδες , οι ψεύτες πολιτικοί , οι εργολάβοι , οι τοπικοί νοματαίοι και τα λαμόγια της εξουσίας .
    Η πόλη πολύ λίγα κέρδισε από την ΔΕΗ , οι περισσότεροι υπάλληλοι μένουν Καλαμάτα -Τρίπολη, οι προμήθειες γίνονται εκτός πόλης , το λιγνιτόσημο κατασπαταλήθηκε σε δήθεν μελέτες και μάντρες και κανένα αναπτυξιακό έργο που να δώσει θέσεις εργασίας δεν έγινε, ούτε το περιβάλλον αποκαταστάθηκε.
    Μήπως ο ιδιώτης βάλει τάξη και σειρά στο μπάχαλο , κάνει οικονομία στην σπατάλη των υλικών , αξιοποιήσει περισσότερο το λιγνίτη ,εφαρμόσει αξιοκρατία και τελικά έχουμε και φθηνότερο ρεύμα ? .
    Έτσι δεν έγινε με τον ΟΤΕ , τα ΕΛΤΑ και τις μεταφορικές , το μετρό ,τους αυτοκινητόδρομους , τα ιδιωτ νοσοκομεία , Πανεπιστήμια κλπ , που προσφέρουν υπηρεσίες επιπέδου ,φυσικά με πληρωμή - γιατί ο τζάπας πέθανε σε όλο το κόσμο , το δε κράτος μας της νοοτροπίας Σοβιετίας είναι διεφθαρμένο , ανίκανο να τα κάνει και δαιμονοποιεί την σωστή επιχειρηματικότητα .
    Εδώ άλλαξε ο κόσμος στις πρώην κομουνιστικές χώρες και προοδεύουν και εμείς πιστεύουμε στην αριστερά...στον κρατισμό και στην προπαγάνδα!
    Οι κοινωνίες αναπτύσονται με την ελεύθερη οικονομία , την άμιλλα ,τον πλουραλισμό , την ιδωτική πρωτοβουλία , και βέβαια όλα υπό τον έλεγχο και την εποπτεία του κράτους δικαίου και με σεβασμό των νόμων.
    Πάντως στην αυριανή διαδήλωση θα πάω για να να ακούσω και άλλα ψέματα και να γελάσω βλέποντας τα μούτρα των πολιτικών και εργατοπατέρων...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικεύεις τα πράγματα, πιθανότατα χωρίς να έχεις τέτοια πρόθεση... Δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο στη ζωή, σε κανένα επίπεδο. Έτσι, δεν υπάρχει "κακός" δημόσιος τομέας και "καλός" ιδιωτικός τομέας.
      Πρέπει να γνωρίζεις ότι η ΔΕΗ, που σήμερα κονιορτοποιείται, σχεδιάσθηκε κατ' αυτόν τον τρόπο, δηλαδή ως Δημόσια Επιχείρηση, από το 1950, μετά από τη συνδρομή αμερικανών εμπειρογνωμόνων, που είχαν ήδη εμπειρία σε ανάλογους σχεδιασμούς στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες εκείνης της εποχής.
      Ήταν επιβεβλημένος ο δημόσιος χαρακτήρας της ΔΕΗ, γιατί έτσι μόνον θα ήταν δυνατή η κατασκευή του τεράστιου δικτύου μεταφοράς και διανομής, τόσο στον ηπειρωτικό όσο και το νησιωτικό χώρο της Ελλάδας. Επίσης, χωρίς το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ, δε θα μπορούσαν να κατασκευαστούν λιγνιτικοί και υδροηλεκτρικοί σταθμοί...
      Η εξήγηση είναι απλή: γιατί πουθενά στον κόσμο δεν αναλαμβάνουν ιδιώτες την κατασκευή και λειτουργία τέτοιων υποδομών, γιατί έχουν τεράστιο κόστος, το οποίο δεν αναλαμβάνουν να το καλύπτουν.
      Τώρα λοιπόν που έχουν την αβάντα της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, που είναι υπέρ των μεγάλων συμφερόντων, ορισμένοι μεγαλοκαρχαρίες απαιτούν την πώληση μονάδων της ΔΕΗ, γιατί ισχυρίζονται ότι κατέχει "δεσπόζουσα θέση" στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, εμποδίζοντάς τους να πάρουν μερίδιο...
      Κανείς όμως δεν τους ρωτά, γιατί δεν κατασκευάζουν κι αυτοί, από τη δική τους τσέπη, αντίστοιχες μονάδες; Γιατί οέοοοο;
      Μια πρόταση: επειδή έχουμε πόλεμο και χάνουμε τη μάχη, θα ήταν καλύτερα να πάρουμε την απόφαση να διαλύσουμε με Νόμο, όλες τις μονάδες της ΔΕΗ, όλον τον εξοπλισμό της, κι έπειτα να αφήσουμε τους καλούς σου ιδιώτες να αναπτύξουν από την αρχή, όσα με χρήματα του ελληνικού είχε κατασκευάσει η ΔΕΗ τόσες δεκαετίες... Τι λές; θα δεχτούν;

      Διαγραφή