Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ TAXISNET ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Δευτέρα 20 Νοεμβρίου το επόμενο σεμινάριο

Συνεχίζεται η σειρά διαδραστικών σεμιναρίων «Marketing και Εξωστρέφεια» με έμφαση στις Προτεραιότητες των Μικρών και Μικρομεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Το επόμενο σεμινάριο, πέμπτο κατά σειρά θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ.-9.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr


ΣΤΑ 4 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ E-SHOPS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα 4 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 2% του ΑΕΠ, αγγίζει πλέον ο τζίρος του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο GR.EC.A (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GReek ECommerce Association) προκύπτει ότι όλο και περισσότεροι έμποροι προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους online (περισσότερα από 6.500 ελληνικά e-shops), ενώ οι “online” καταναλωτές ξεπερνούν τα 3 εκ. (σε σύνολο μεγαλύτερο από 7 εκ. χρήστες internet), σύνολο που αντιστοιχεί στο 40% του «online» πληθυσμού.


ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ
Κυρώθηκαν οι προσωρινοί εκλογικοί κατάλογοι και θα εκτεθούν στο κατάστημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21 – στη Τρίπολη), καθώς και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (www.arcadianet.gr) από τις 13 Νοεμβρίου 2017 έως και 15 Νοεμβρίου 2017.

Οι έχοντες αντιρρήσεις κατά των προσωρινών εκλογικών καταλόγων δύνανται
να υποβάλλουν ενστάσεις στην εκλογική Επιτροπή που κοινοποιούνται
με δικαστικό επιμελητή από 16 έως και 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 2 το μεσημέρι.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα πραγματοποιηθούν στις 8, 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου σε Μεγαλόπολη (8/12), Άστρος (9/12) και Τρίπολη (10-11/12).
Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr


ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ TAXISNET ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Φιλόδοξο πρόγραμμα πλήρους επέκτασης των ηλεκτρονικών μέσων σε όλο το φάσμα των επαφών του πολίτη με τις φορολογικές αρχές. – Ανασχεδιάζονται και απλοποιούνται όλα τα έντυπα. – Ηλεκτρονικά θα γίνονται όλες οι συναλλαγές με τις Δ.Ο.Υ. – Ηλεκτρονικά θα υποβάλλονται και οι δηλώσεις φόρων μεταβιβάσεων, γονικών παροχών και κληρονομιών. – Νέες καταργήσεις και συγχωνεύσεις φοροελεγκτικών υπηρεσιών. – Αυτοματοποιούνται οι διασταυρώσεις στοιχείων για τη συσχέτιση της συνολικής ακίνητης περιουσίας με τα κτηθέντα εισοδήματα.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ/ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ
Ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου και σχετικά με τη διακίνηση/εμπορία πετρελαίου θέρμανσης και καυσόξυλων η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή ενημερώνει τους καταναλωτές σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την διακίνηση/εμπορία πετρελαίου θέρμανσης, Διακίνηση/Εμπορία Καυσόξυλων και επισημαίνει τους Κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών - ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ. (Έκδοση/κατοχή προβλεπομένων παραστατικών διακίνησης και εμπορίας, νόμιμος εξοπλισμός βυτιοφόρων οχημάτων κλπ.).
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου