Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Μεγαλόπολης: Ενημέρωση για την επέκταση και λειτουργία

Αγαπητοί συμπολίτες & συμπολίτισσες,

Η Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης συμπλήρωσε ένδεκα έτη λειτουργίας παρέχοντας θέρμανση σε 876 νοικοκυριά της πόλης μας.

H νέα διοίκηση της Τηλεθέρμανσης σε συνεργασία με την νέα Δημοτική Αρχή μετά από επίμονες προσπάθειες εξασφάλισε πίστωση από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (λιγνιτόσημο) προκειμένου να διατεθεί στην προμήθεια και εγκατάσταση θερμικών υποσταθμών, με σκοπό να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας τα οφέλη της Τηλεθέρμανσης.

Η Τηλεθέρμανση προκήρυξε ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό την 30-12-2016 προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ για την ανάδειξη του μειοδότη-Αναδόχου. 
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε την 29/8/2017 όπου υπογράφηκε η ανάλογη σύμβαση με την μειοδότρια εταιρία Βουλγαρικών συμφερόντων ΒRUNATA OOD στο ποσό του 1.555.360,98 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Στα πλαίσια υλοποίησης του ανωτέρω έργου ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για διακοπές που μπορούν να προκύψουν, σε συγκεκριμένους τομείς του δικτύου λόγω κατασκευής παροχών νέων καταναλωτών για την εγκατάσταση των θερμικών υποσταθμών.

Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας για τη στήριξή τους στο έργο της Τηλεθέρμανσης και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την παροχή φθηνής και καθαρής θέρμανσης προς τους κατοίκους μας.

Είμαστε στην διάθεση σας για σχετικές πληροφορίες .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Α.Ε.

6 σχόλια:

  1. 2.000.000 € περίπου, πάλι από το Ε.Α.Π., πάλι για την Τηλεθέρμανση! Μπορεί να απαντήσει ο κ. Δήμαρχος, ΠΟΣΑ εκατομμύρια ευρώ έχουν διατεθεί για την Τηλεθέρμανση έως σήμερα, από το ΕΑΠ; Έτσι, για να έχουμε καλό ρώτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι να απαντήσει, θα βγουν τα λαμογια που τον στήριξαν κ συνεργάστηκε, να εκτοξεύσουν λάσπη πάλι... Έχουμε πέσει σε μεγάλα προβλήματα κ σε τοπικό επίπεδο, κ κάνουν ότι ενδιαφέρονται κ για την υγεία μας τώρα.. Αυτοί που μας θάβουν με επιλογές, λίγο λίγο.. Ας αναλάβουν όλοι ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει οι αρμόδιοι της Τ/Θ να μας γνωρίσουν πόσες συνδέσεις θα γίνουν , σε ποιούς δρόμους , ποιά θα είναι τα κριτήρια και η σειρά προτεραιότητας και να μην δούμε το δίκτυο να επεκτείνεται σε σπίτια ημετέρων όπως γινόταν μέχρι τώρα ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πότε επιτέλους θα γίνει εκείνη η ενημέρωση για το πόσο στοίχισε η Τ/Θ; το έλεγε ο Τσιριγώτης, το υποσχέθηκε ο Μπούρας και τούτος το κάνει γαργάρα... Περάσανε πάνω από δέκα χρόνια και ακόμα ότι αφορά την Τ/Θ είναι άκρως απόρρητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τα παραπάνω . Τι θα γίνει με κάποιους μάγκες...! που δεν πληρώνουν και κρατάνε τα μηχανήματα σπίτι τους με το έτσι θέλω ? Ο πρόεδρος θα βάλει τάξη ή θα κάνει γαργάρα για τους ψήφους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα πόση ξεφτίλα σε αυτό το κράτος μα πόση? Μειοδότρια εταιρία Βουλγαρικών συμφερόντων ΒRUNATA OOD. Χάθηκαν οι Ελληνικές τεχνικές εταιρίες? Ηρεμήστε ηρεμήστε ξερω θα με πείτε φασίστα ρατσιστή κτλ. Α ρε καημένη Μεγαλόπολη ήρθαν οι Βούλγαροι να σε σκάψουν. Θα ξέρουν καλύτερα αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή