Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Δήμος Μεγαλόπολης: Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πρόγραμμα διανομής κεντρικών προμηθειών τροφίμων και βασικής υλικής βοήθειας για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ) Δήμου Μεγαλόπολης

ΕΙΔΗ: ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ, ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΖΑΧΑΡΗ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ Γ.Χ., ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΡΕΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΚΡΕΜΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ, ΜΗΛΑ, ΜΟΣΧΑΡΙ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ, ΠΕΛΤΕΣ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΦΑΚΕΣ, ΦΑΣΟΛΙΑ, ΦΕΤΑ, ΧΟΙΡΙΝΟ

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης και συμπράττοντα εταίρο το Δήμο Μεγαλόπολης, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Κ Α Λ Ε Ι
Τους Ωφελούμενους
του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», του Δήμου Μεγαλόπολης, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) δηλώνοντας επιθυμία συμμετοχής για το Τ.Ε.Β.Α. ως και τις 09/08/2017 και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί για τα είδη:

ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ, ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΖΑΧΑΡΗ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ Γ.Χ., ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΡΕΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΚΡΕΜΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ, ΜΗΛΑ, ΜΟΣΧΑΡΙ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ, ΠΕΛΤΕΣ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΦΑΚΕΣ, ΦΑΣΟΛΙΑ, ΦΕΤΑ, ΧΟΙΡΙΝΟ

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης (Παπαναστασίου 30), την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 από 11:00 έως 13:30. Λόγω της ευαισθησίας των προϊόντων είναι υποχρεωτική η αυθημερόν παραλαβή τους προς αποφυγή αλλοίωσης δεδομένου ότι πρόκειται για ευπαθή προϊόντα.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα (SMS) και με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) και θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας τους.

Διαδικασία συμμετοχής των ωφελουμένων στην διανομή:
1ο Βήμα: ο ωφελούμενος την ημέρα της διανομής, θα μεταβεί στο ειδικό γραφείο που θα λειτουργεί στο χώρο του Νομικού Προσώπου, ώστε να γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών.
2ο Βήμα: Ο ωφελούμενος κατευθύνεται στο χώρο της διανομής για να παραλάβει την ποσότητα που του αναλογεί.
3ο Βήμα: Ο ωφελούμενος υπογράφει την κατάσταση παραλαβής.

Αν ο ωφελούμενος δεν προσέλθει ούτε την ημέρα της διανομής ούτε την επόμενη ημέρα, τα προϊόντα παραδίδονται σε δομές συσσιτίων.

Πληροφορίες : Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη», Παπαναστασίου 30, Μεγαλόπολη, Τ.Κ. 22200., Αρμόδιοι υπάλληλοι: Γιαννόπουλος Σωτήρης και Λαμπρόπουλος Γεώργιος τηλ. 2791360300, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη
του Δήμου Μεγαλόπολης
Χίνης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου