Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου συναυλία της Χορωδίας της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ στο αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε
έχουν την ιδιαίτερη χαρά
να σας προσκαλέσουν στην μεγάλη συναυλία
της Χορωδίας της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ,
που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης
την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 
και ώρα 9:00 μ.μ.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης και η ΔΕΗ Α.Ε. συνδιοργανώνουν, την Παρασκευή 15η Σεπτεμβρίου, μεγάλη συναυλία της Χορωδίας της ΔΕΗ - ΔΕΔΗΕ στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο της πολύ σημαντικής προσπάθειας για τη σταδιακή αποκατάσταση του μοναδικού αυτού ιστορικού μνημείου –υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο θέατρο του Αρχαίου Ελληνικού Κόσμου- και την προαγωγή και ανάδειξή του ως πολιτιστικού χώρου μεγάλης σημασίας.

Η συγκεκριμένη συναυλία, πέρα από τη σπουδαιότητά της ως καλλιτεχνικό γεγονός, έχει και ιδιαίτερη σημειολογική διάσταση γιατί τονίζει και επιβεβαιώνει την καίρια συμβολή της ΔΕΗ Α.Ε. στην μεγάλη και επίπονη προσπάθεια του Δήμου Μεγαλόπολης να επαναφέρει το Αρχαίο Θέατρο της Μεγάλης Πόλεως των Αρκάδων σε κατάσταση ζωντανού χώρου παραγωγής πολιτισμού, σε συνεργασία βέβαια πάντοτε και με τη συνδρομή του Υπουργείου Πολιτισμού, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

3 σχόλια:

  1. "Στο πλαίσιο της πολύ σημαντικής προσπάθειας για τη ΣΤΑΔΙΑΚΗ αποκατάσταση του μοναδικού αυτού ιστορικού μνημείου", αναφέρει ο Δήμος Μεγαλόπολης...
    "Σταδιακή" αποκατάσταση σημαίνει, κατά στάδια, σιγά σιγά, όχι μονομιάς...Δηλαδή, έρχεται η Αρχαιολογική Υπηρεσία το 2016, κάνει κάτι πασαλείμματα και φέτος ...αγρανάπαυση!
    Για του χρόνου βλέπουμε. Και τα λεφτά της ΔΕΗ (2.800.000€), του λιγνιτόσημου (300.000€ υπόλοιπα) και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (60.000€ για τους αναλημματικούς τοίχους) κάααααααααθονται!
    Εν τω μεταξύ, κάνουμε και καμιά συναυλία, τρέχουμε για το Αρχαίο Θέατρο, πάντα για την "ανάδειξή του"...
    Δεν υπάρχει τσίπα! Δεν υπάρχει συναίσθηση της πραγματικότητας... Χρίζουν ψυχιατρικής διερεύνησης τέτοιες συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "μεγάλη και επίπονη προσπάθεια του Δήμου Μεγαλόπολης να επαναφέρει το Αρχαίο Θέατρο της Μεγάλη"
    Ποια επίπονη προσπάθεια ρε μας δουλεύετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά το αρχαίο θέατρο δεν χρειάζεται αναστήλωση μια χαρά ειναι αφού πλέον γίνονται συναυλίες,τζάμπα γκρινιάζουμε εμείς οι αχάριστοι πολίτες,θα καλέσουν και το παιδάκι που παίζει με το ελικοπτεράκι του να τραβήξουν κανένα βιντεάκι πάλι και με αυτο θα μας πείσουν πως έφτιαξαν το αρχαίο θέατρο σε λίγο για να μαζέψουν κανένα ψηφαλάκι οι αχρείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή