Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού για το Δήμο Μεγαλόπολης

Πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού για το Δήμο Μεγαλόπολης


- Σάββατο 29 Ιουλίου: “Ο Ηλίας του 16ου” από το Β΄ Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δήμου Βριλλησίων, στην Τοπική Κοινότητα Δυρραχίου στις 8 μ.μ.

- Τρίτη 1 Αυγούστου συναυλία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Παναγιώτη Μάργαρη στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης στις 9.30 μ.μ.

- Τετάρτη 2 Αυγούστου: “Η αυλή των θαυμάτων” του Ιάκωβου Καμπανέλη από την Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ στη Μεγαλόπολη στις 9 μ.μ.

- Πέμπτη 10 Αυγούστου συναυλία με το Νίκο Πορτοκάλογλου και τους “Ευγενείς αλήτες” στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης στις 9.30 μ.μ.

- Κυριακή 13 Αυγούστου μουσική βραδιά με διαχρονικές και νοσταλγικές μελωδίες, με το συγκρότημα “Πάλαι ποτέ” στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Χράνων στις 9 μ.μ.

- Πέμπτη 17 Αυγούστου παιδική ψυχαγωγική-εκπαιδευτική εκδήλωση “Παιδικό ροκ πάρτι” από το “Τρένο της χαράς” ατην Τοπική Κοινότητα Ισαρη στις 8.30 μ.μ.

- Σάββατο 19 Αυγούστου μουσική βραδιά με διαχρονικές και νοσταλγικές μελωδίες, με το συγκρότημα “Πάλαι ποτέ” στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Καρύταινας στις 9 μ.μ

- Κυριακή 20 Αυγούστου παιδική ψυχαγωγική εκδήλωση από το “Τρένο της χαράς” στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης στις 8.30 μ.μ.

- Δευτέρα 21 Αυγούστου μουσική βραδιά με διαχρονικές και νοσταλγικές μελωδίες με το συγκρότημα “Αρκαδ’ εσμέν” στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Λεονταρίου στις 9 μ.μ.

- Παρασκευή 25 Αυγούστου 9ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Μεγαλόπολης στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης στις 9 μ.μ. Συμμετέχουν: Μουσικοχορευτικός Ομιλος Ερωτόκριτος με τους μουσικούς του, Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών “Μόλυβος”, Χορευτικός Ομιλος Μεγαλόπολης, Χορευτικός Ομιλος Τρίπολης. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Μεγαλόπολης σε συνεργασία με τον Χορευτικό Ομιλο Μεγαλόπολης.

- Δευτέρα 28 Αυγούστου μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Στ. Ξαρχάκο από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης και την Φιλαρμονική Μεγαλόπολης, στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης στις 9 μ.μ.

- Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου συναυλία με την Χορωδία της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ.

2 σχόλια:

  1. Καμιά παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο ρε παιδιά; Τώρα που αναστηλώθηκε; Κυρία Καραπαναγιώτου; Κύριε Δήμαρχε; Γιατί στερείτε από το θεατρόφιλο κοινό αυτή την ευκαιρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, ρε γλέντια από τον Δήμο μας. Να τους χαιρόμαστε όλους αυτούς, που σκορπούν αβέρτα λεφτά για πανηγύρια και συναυλίες αμφιβόλου ποιότητας και μηδαμινής χρησιμότητας για την περιοχή μας, τη στιγμή που κλαίγονται - οι καημένοι, λυπηθείτε τους - ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ στο Ταμείο του φτωχού μας Δήμου, για ν' αγοράσουν καύσιμα για να στείλουν τα γκρέιντερ και τις μπουλντόζες να καθαρίσουν τους αγροτικούς δρόμους στα χωριά, δεν έχουν μία για ν' αγοράσουν λάμπες και να αλλάξουν τις καμένες στις κολώνες της ΔΕΗ και στα άλλα φωτιστικά - κοντά μήνα στα σκοτάδια πολλοί δρόμοι στα χωριά -, δεν υπάρχουν λέει λεφτά για να καθαριστούν οι δεξαμενές των χωριών και να γίνει έλεγχος και χλωρίωση του νερού που πίνουν οι κάτοικοι, όλο δεν έχουμε χρήματα ακούμε... Προσπαθούμε να δείξουμε κατανόηση αλλά δεν μας βγαίνει, γιατί μετά διαβάζουμε για τα ποσά που δαπανά ο Δήμος για εκδηλωσούλες της κακιάς ώρας και βλέπουμε ξεκάθαρα ότι μας κοροϊδεύουνε χοντρά και άκομψα. Όχι ντροπή δεν νιώθουν οι άνθρωποι, αυτή απαιτεί ΗΘΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΓΩΓΗ, που οι κύριοι αυτοί τα έχουν μεν ακούσει αλλά δεν τα διαθέτουν, έτσι δεν ασχολούνται με κάτι τέτοια μικροπράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή