Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΔΕΗ ΑΕ: εμπρός για Προοδευτική απανθρακοποίηση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Ουάσιγκτον ,  9 - 10  Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε διάσκεψη κορυφής, όπου συμμετείχαν οι μεγαλύτερες ενώσεις ηλεκτρικής  ενέργειας το...

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Πρωταθλητής στο ΜΙΝΙ ο ΠΕΛΑΣΓΟΣ !!! στην Καλαμάτα το ματς (λόγω βλάβης του πίνακα στο κλειστό Μεγαλόπολης...)

Μετά από ένα αμφίρροπο τελικό που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Πελασγός Μεγαλόπολης πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Καλαμάτα '80 και αναδείχθηκε πρωταθλητής της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στο μίνι.


Το ματς έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας παρουσία αρκετών φίλων των δύο ομάδων με τον Πελασγό να αποδεικνύεται πιο ψύχραιμος στο φινάλε και να πανηγυρίζει τη νίκη με 32-30 ενώ η ομάδα της Καλαμάτας είχε προηγηθεί στο ημίχρονο με 22-16.

Το ματς ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Μεγαλόπολη, όμως επειδή δεν μπορούσε να λειτουργήσει λόγω βλάβης ο φωτεινός πίνακας στο Κλειστό της Μεγαλόπολης, τελικά πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό της Παραλίας.

Διαιτητές ήταν οι Αναστόπουλος και Πουλουπάτης.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ (Στασινού-Μανιάτη): Μανιάτης, Κούκουλας, Γεωργόπουλος 2, Ασημάκης 5, Κυριακόπουλος, Χ, Κυριακόπουλος 2, Βούλγαρης 2, Λίλης 4, Παπδόπουλος 2, Καντέλης 15(1).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 (Πεφάνης-Αβδάλας): Χαιδός, Ν. Αβδάλας 5(1), Ι. Αβδάλας 6, Τασσόπουλος 2, Ευτυχιάκου, Μουργης 5, Κανέλης 3, Μαρκετάκης 6, Καλογερόπουλος 3, Χαντζής.

Πηγή: notosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου