Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Δρόμος (Καρύταινας) που ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ !!!: 1,4 εκ ευρώ... 15 παρατάσεις και έκπτωτη η ΚΑΣΤΑΤ

Ο δρόμος της.... "Πλάκας"
Σχετικά με τα προβλήματα που εξακολουθούν να υφίστανται στο δρόμο Μεγαλόπολης-Καρύταινας, στο ύψος της Πλάκας...
Οι λόγοι για τους οποίους υφίστανται αυτά τα προβλήματα αναφέρονται περιεκτικότατα στο περιεχόμενο Απόφασης που έλαβε πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με την οποία απορρίπτει ένα ακόμα αίτημα του εργολάβου που έχει αναλάβει το έργο, για χορήγηση παράτασης...
Ο εργολάβος είναι η ΚΑΣΤΑΤ, της γνωστής οικογενείας, η οποία έχει μάθει να κάνει παπάδες όταν είναι να ρίξει άσφαλτο (ουκ ολίγη στην Αρκαδία, και με χρήματα του ΕΑΠ, μεταξύ άλλων...), αλλά όταν πρόκειται για να κάνει κάτι πιό σύνθετο, όπως είναι το ανάθεμα στην Πλάκα, τα βρίσκει μπαστούνια!
Είδαν κι απόειδαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας και έκαναν μια εισήγηση-κόλαφο στην οικεία Οικονομική Επιτροπή, τα μέλη της οποίας θέλοντας και μη την αποδέχτηκαν!

Ζόρικα τα πράγματα στα της γνωστής οικογενείας, αλλά πιό ζόρικα για τους διερχόμενους οδηγούς που εξακολουθούν να παίζουν με τη ζωή τους...




Διαβάστε την απόφαση της Οικ. Επιτρ. Περιφέρειας!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Αν υπάρχει σωστή Δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα, να επέμβει τώρα ένας Εισαγγελέας και να ερευνηθεί αυτό το σκάνδαλο. Αρκετά αναχθήκαμε όλους αυτούς τους απατεώνες τοπάρχες που καταδυναστεύουν τις ζωές μας και έχουν ρημάξει τα χωριά μας με την ανικανότητά τους και τις "βρωμιές" του. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή