Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ « ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ » Πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου (βίντεο)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΝΕΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
« ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στις δράσεις 
του Συλλόγου μας 
« Πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου »
και « 1ο τουρνουά παιχνιδιών »
και μας στήριξαν με την ενεργό συμμετοχή τους.


Η πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου, αποτέλεσε μια ιδανική ευκαιρία για τους λάτρεις της φύσης να περπατήσουν σ’ αυτό το ιδιαίτερα όμορφο μονοπάτι.
Οι συμμετέχοντες, απόλαυσαν τη διαδρομή και την υπέροχη ανοιξιάτικη φύση. 
Όλοι τους επέστρεψαν αναζωογονημένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτή την εμπειρία!

Απ’ την άλλη, η προσέλευση του κόσμου στο « 1ο τουρνουά παιχνιδιών » ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα και μας έδωσε την ενέργεια, τη δύναμη και την αισιοδοξία για μελλοντικές δράσεις. 
Το ότι γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα, γελάσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες, διασκεδάσαμε και γνωρίσαμε νέα άτομα είναι η μεγάλη επιτυχία της δράσης μας αυτής.

Ο συναγωνισμός και το ευχάριστο κλίμα που αναπτύχθηκαν κατά τις μέρες του τουρνουά έδειξαν πως η νίκη δεν είναι πάντα αυτοσκοπός και το έπαθλο δεν χρειάζεται να είναι πάντα χρηματικό !

Θα θέλαμε να τονίσουμε, ότι μας ευχαριστεί όχι μόνο η παρουσία σας σε κάθε δράση αλλά ακόμη περισσότερο η ουσιαστική συμμετοχή και βοήθειά σας στην υλοποίηση ανάλογων ενεργειών. Περιμένουμε τις ιδέες, τις προτάσεις αλλά και τις σκέψεις σας και φυσικά όσους από εσάς επιθυμείτε να συνδράμετε ενεργά στην προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Ραντεβού στην επόμενη δράση μας…
Δείτε την σελίδα του συλλόγου "ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" στο facebook

(Παρακολουθήστε το βίντεο από τον υπολογιστή σας, στις συσκευές κινητής δεν εμφανίζεται) καθώς επίσης και ορισμένες ενδεικτικές φωτογραφίες των προαναφερόμενων δράσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου