Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Σχολικοί αγώνες κλασικού αθλητισμού στο αρχαίο Θέατρο Μεσσήνης! (βίντεο)




Την ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να αγωνιστούν σε ένα σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο είχαν  μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων από τη Μεσσηνία αλλά και άλλους νομούς, κυρίως της Πελοποννήσου.

Οι "1οι Πανελλήνιοι αγώνες αθλοπαιδειάς κλασικού αθλητισμού για μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων" φιλοξενήθηκαν στο Στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης, σε μια πετυχημένη διοργάνωση της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Μεσσηνίας σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

Περισσότερα από 300 παιδιά από σχολεία της Μεσσηνίας αλλά και άλλων νομών όπως Αρκαδία, Λακωνία και Κεφαλλονιά αγωνίστηκαν στο Αρχαίο Στάδιο της Μεσσήνης συνδυάζοντας αθλητισμό και εκπαιδευτική εκδρομή.




Τα παιδιά δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε αγώνες δρόμους ενός, δύο και τεσσάρων σταδίων, στο μήκος άνευ φοράς και την ρίψη λίθου-σφαίρας και δεν έκρυβαν την χαρά και ικανοποίηση τους για την πρωτόγνωρη εμπειρία.
Πηγή: notosport


1 σχόλιο:

  1. Ναι και στην Μεγαλόπολη κάναμε αγώνα για τα παιδιά της εταιρίας και για τα παιδιά εκείνα ολα που πληρώθηκαν.Ωραία πράγματα.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή