Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Η ΔΕΗ πωλείται.... ας χάσουμε την μάχη λοιπόν, όχι και τον πόλεμο!!!!

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου Ζούμε ιστορικές στιγμές, όχι τόσο ευχάριστες βεβαίως, με όσα συμβαίνουν με την επικείμενη πώληση των λιγν...

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για την Ενδοοικογενειακή βία στη Μεγαλόπολη - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΤην Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης «ΠΟΛΥΒΙΟΣ»,
πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα:
«Η ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ», που διοργανώθηκε
από το Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Βίας των Γυναικών.

Ευχαριστούμε:
1. Τις ομιλήτριες από το Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης:
-Αγγελική Χριστοπούλου –Κοινωνική Λειτουργό
-Θεοδώρα Τσαούση-Ψυχολόγο
-Ελένη Μητροπούλου–Νομικό,
2.Τον Αναπληρωτή Διοικητή του Α.Τ.Μεγαλόπολης, κ. Κουρτέση Παναγιώτη,
που αναφέρθηκε στον ρόλο της Αστυνομίας στην Ενδοοικογενειακή Βία,
3.Όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της Ημερίδας
4.Όλους όσους παραβρέθηκαν.
O Πρόεδρος
Δούκουρης Ανδρέας
-------------------------------------------------------------------

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ     

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης ευχαριστούν θερμά την παιδίατρο Dr. Αλεξάνδρα Ζάγουρα-Παπαδοπούλου, η οποία κατάγεται από το Λύκαιο Αρκαδίας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Στουτγκάρδη Γερμανίας, για την ευγενική της προσφορά σε βρεφικά είδη και ενδύματα τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου.

Επίσης ευχαριστούν, για την μεγάλη της προσφορά σε φάρμακα τα οποία, σε συνεργασία με το Δήμο Μεγαλόπολης έγιναν αποδεκτά από Παναρκαδικό Νοσοκομείο και μέρος των οποίων θα διατεθεί σε άπορες οικογένειες του Δήμου Μεγαλόπολης.

Η πράξη αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική ειδικά στις δύσκολες σημερινές οικονομικές συνθήκες και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Συγχαίρουμε την πρωτοβουλία αυτή και ευελπιστούμε σε ανάλογες πράξεις στο μέλλον. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΔΟΥΚΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου