Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Μεγαλόπολης: ΔΩΡΕΑΝ διάθεση καυσόξυλων

Το Δασαρχείο Τρίπολης σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του θα προχωρήσει στην ΔΩΡΕΑΝ διάθεση καυσόξυλων για τις ανάγκες θέρμανσης, σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου Μεγαλόπολης.

Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 9.00. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση στο γραφείο του Δασονομείου Μεγαλόπολης έως και σήμερα 27/12/2016.

Διευκρινίζουμε ότι η κοπή και η μεταφορά της ξυλείας θα γίνει με φροντίδα των ενδιαφερόμενων σε περιοχή που θα υποδειχθεί από το Δασαρχείο.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Δούκουρης Ανδρέας

6 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΤΙΣ 27-12 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΣΤΙΣ 27 -12 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΣΤΙΣ 28-12 ΧΑΧΑΧΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΑΦΟΥ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ...ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΝΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΙΚΟ ΜΕΡΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ??? ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΕ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ !!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ??? ΥΠΟΘΕΤΩ .......

      Διαγραφή
    3. ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΜΟΙΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ KAI ΕΣΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟ-ΤΣΑΠΕΛΑ-ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΟΒΟΛΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Οι "οικονομικά αδύναμες οικογένειες" ή αλλιώς οι μακάκες της υπόθεσης, καλούνται να κόψουν δαυλόξυλα να πυρωθούν...Οι "έξυπνοι" της υπόθεσης ζεσταίνονται-νταν τσάμπα με τηλεθέρμανση!
    Έτσι είναι τα πράγματα! Αμ, πώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΘΣ. ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ... ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή