Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΑΔΜΗΕ: 200 εκατομμύρια για αναβάθμιση του δικτύου στη Μεγαλόπολη

Επενδύσεις άνω των 2,1 δισ. ευρώ  για την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων και της Κρήτης περιλαμβάνει  το πρόγραμμα του ΑΔΜΗΕ,  μ...

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Μεγαλόπολη: το αστρονομικό ποσό των 28.651,86€ για τους πλημμυροπαθείς του Ιουνίου 2016.....


Μεγαλόπολη....
Ήρθε η ώρα για να ...ανακουφιστούν οι πληγέντες από τις πλημμύρες του Ιουνίου! 
Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δια των αρμόδιων υπηρεσιών του, δέσμευσε το ... αστρονομικό ποσό των 28.651,86€, για "άμεσες βιοτικές ανάγκες & αντικατάσταση οικοσκευής των Δημοτών που επλήγησαν από την πλημμύρα της 25-6-2016"...

Το ποσό θα δοθεί ως επιχορήγηση στο Δήμο Μεγαλόπολης, για να δοθεί έπειτα στους πληγέντες...

Το κωμικοτραγικό στην υπόθεση είναι ότι είχε δοθεί και παράταση στους πληγέντες, για να υποβάλλουν έως τις 12 Σεπτεμβρίου αιτήσεις, για να λάβουν μέρος από αυτό το ποσό!

Τώρα όσον αφορά  το  αστρονομικό ποσό των 28.651,86€;;;;;
Άραγε, πώς θα το μοιράσουν;
ή για την ακρίβεια που θα το πρωτομοιράσουν;;;;

9 σχόλια:

 1. Στα τέλη Αυγούστου δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου η σχετική ανακοίνωση για παράταση 2 εβδομάδων για υποβολή δηλώσεων.
  http://megalopolifm.blogspot.gr/2016/12/2865186-2016.html
  Την επόμενη ημέρα δημοσιεύθηκε και σε πολλές ιστοσελίδες της περιοχής, οι οποίες προφανώς παρακολουθούν την σελίδα του Δήμου, κάτι που δεν κάνετε εσείς.

  Όσο αφορά το ποσό, αφορά το Υπουργείο Εργασίας και ειδικότερα την δέσμευση ποσού για υλοποίηση προγράμματος κοινωνικής προστασίας , (σχετικό 13 του εγγράφου) μιλάμε για λίγους συμπολίτες μας που δικαιούνται αποζημίωση στις οικοσκευές τους. Ερευνήστε αν θέλετε πόσοι έκαναν αίτηση , πόσοι δικαιούνται και πόσοι τελικά παίρνουν και τι ποσό.
  Θα δείτε στο τέλος ότι η ανάρτηση σας απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Για ακόμη μια φορά.

  Και το λέω αυτό γιατί είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο ότι για να αποζημιωθεί κάποιος συμπολίτης μας επειδή του χάλασε ο καναπές η το ψυγείο που είχε στο υπόγειο, πρέπει να είναι όλα δηλωμένα στο ε9 , επίσης οι οικοσκευές να είναι τοποθετημένες στην κύρια κατοικία. Υπάρχουν επίσης εισοδηματικά κριτήρια τα οποία στην Μεγαλόπολη πολλοί τα ξεπερνούσαν. Και αυτό είναι γνωστό σε όλους.

  Έτσι φτάνουμε στο άρθρο σας, ναι περίπου 30 δικαιούχοι το πολύ θα μοιραστούν τα 28.000 ευρώ που λέτε. Εδώ έχετε κάνει ακόμα ένα λάθος, αυτά δεν τα μοιράζει κανέις, έχουν σχέση με τις δηλώσεις που είχαν κάνει οι πολίτες.

  όλα τα παραπάνω είναι γνωστά σε πολλούς, όσους τουλάχιστον κάθονται και διαβάζουν και ενδιαφέρονται. όταν έχετε μια σελίδα ενημέρωσης και θέλετε να λέτε ότι κάνετε υπέυθυνη ενημέρωση αυτά πρέπει να τα γνωρίζετε.

  Παρόλο που πολλές φορές διάφοροι σας το έχουν επισημάνει, εσείς δεν το κάνετε , παρά μόνο ξέρετε να γκρινιάζετε και να παραπονιέστε σαν μικρά παιδιά.

  Απλά πράγματα.... Έτσι για την ιστορία....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ ανώνυμε - η, διαβάσαμε και απαντούμε
   α) η Ανακοίνωση όπως λέει και η λέξη είναι προς ενημέρωση του κοινού
   Όπως λοιπόν μας στέλνει και ο Δήμος Μεγαλόπολης δεκάδες έγγραφα(κάποια αφορούν για παράδειγμα εκδηλώσεις), θα μπορούσε, θεωρούμε, να ενισχύσει την ενημέρωση προς τους δημότες του με αντίστοιχη δημοσίευση και μάλιστα σε ένα σοβαρό θέμα, όπως η δυνατότητα αίτησης αρωγής, για όσους πλημμυροπαθείς δεν πρόλαβαν μέσα στον πανικό τους τον Ιούνιο...
   β)όσον αφορά για την κατανομή του "αστρονομικού" ποσού, όπως θα διαβάσετε η "γκρίνια" μας ενίσταται όχι στο "πως αλλά που θα πρωτομοιραστεί"
   γ) τέλος όσον αφορά την ενημέρωση από το blog μας, ΠΑΝΤΑ περιέχει τα απαραίτητα επίσημα έγγραφα
   και όταν αρθρογραφούμε προσωπικές απόψεις αναφέρεται το όνομα του συντάκτη...
   Απλά πράγματα.... Έτσι για την ιστορία....

   Διαγραφή
  2. Είχα ο χαζός την εντύπωση ότι θα απαντήσετε..!!! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε μόνο!

   Διαγραφή
  3. Μιας και σου αρέσει η αλήθεια φιλε για πες μας πως σου φαίνεται το γεγονος οτι ο ακούγετε οτι ο δημος έδωσε για το καρουζελ στην πλατεία ενοίκιο 19000 ευρω την στιγμη που αγοράζεις καινούργιο με 22000 ευρω? και για τους πλημμυροπαθείς μονο 28000?Για ενημερώστε μας κυρία Δημητρακοπουλου ειναι αλήθεια αυτο?

   Διαγραφή
  4. Βλέπω δεν ανεβάζετε σχόλια που δεν σας αρέσουν, η πολύ δημοκρατία μάλλον σας βλάπτει, δεν σας αρέσει.
   Ξέρετε δεν έχει μεγάλη σημασία να δουν όλοι τι έγραψα, εμένα μου αρκεί που το είδατε εσείς και το κόψατε. Ξέρω τουλάχιστον ότι έχετε λερωμένη την φωλιά σας και αναγκάζεστε να κάνετε την πάπια!

   Διαγραφή
  5. Ποιο σχόλιο σας αγαπητέ- ή "κόπηκε";
   και μάλιστα επειδή δεν μας άρεσε;
   Όσον αφορά για λερωμένες φωλιές και πάπιες , ψάξτε σε άλλα ...κοτέτσια

   Διαγραφή
  6. Πάλι με αναθέσεις??κάποτε ήταν ανήθικες και δεν θα δίναν αυτοί ξανά λέγαν,εννοούσαν βέβαια ότι δεν θα ξανά έδιναν σε εργολάβο που δεν ήταν υποψήφιος με την παράταξη τους(αν τους ψήφισε δεν τους νοιάζει).Γιαυτό δίνουν σε υποψήφιο σύμβουλο τους και υποψήφιο πάρεδρο τους όλα τα δημόσια έργα που αυτό είναι ηθικό.

   Διαγραφή
 2. Α5. Αναθέτουμε απευθείας
  την παροχή της εργασίας «
  Ενοικίαση και λειτουργία
  χριστουγεννιάτικων φουσκωτών παιχνιδιών και καρουζέ
  λ
  » για την ανάγκη διοργάνωσης εκδήλωσης
  για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, στην κεντρική π
  λατειά Μεγαλόπολης από τις
  21/12/2016 έως τις
  8/1/2017”
  στον
  ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΑΡ. ΑΓΑΠΙΟ
  - Ενοικίαση Παιχνιδιών Διοργάνωση Εκδηλώσεων, με Α
  ΦΜ
  035289417, ΔΟΥ Στ ́ Αθηνών, με έδρα Θέμιδος 20, 177
  78, Ταύρος έναντι του ποσού των
  (18.600,00€)
  δεκαοχτώ χιλιάδων εξακοσίων ευρώ
  , συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
  Συγκεκριμένα θα ενοικιαστούν :

  1 καρουζέλ 20 θέσεων

  1 γιγάντια μπάλα 4μ ύψους, επισκέψιμη στο εσωτερικό
  της από το κοινό.

  1 φουσκωτό παιχνίδι «σπίτι του Αϊ Βασίλη»

  1 φουσκωτό χριστουγεννιάτικο σπιτάκι

  1 πανύψηλο φουσκωτό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

  1 τεράστια φουσκωτή διακοσμητική μπότα Αϊ Βασίλη
  Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς,
  αμοιβή προσωπικού, ασφάλειας
  αστικής ευθύνης και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ... ΤΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ... ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΛΥΚΑ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ.... ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΑ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ... ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ... ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ... ΤΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΝΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΒΑΠΟΡΙΣΙΑ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή